به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، پنجمین روز از چهلمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد هم سپری شد؛ اهالی رسانه دیگر راه و چاه کار برای پوشش فیلمهای فجر را در برج میلاد با تمام کم و کاستیهایش یاد گرفتند؛ میدانند اگر غفلت کنند جایی برای نشستن در سالن اصلی سینما ندارند آن موقع باید به بالکن بروند که آنجا خیلی مناسب تماشای فیلم نیست.
بماند که بیشتر هنرمندان از جواد عزتی تا حسین مهدویان نیز برج میلاد را جایی مناسب برای اکران فیلمها نمیدانستند. محوطه بیرونی سالن سینما همواره شلوغ است، پیش از شروع فیلم عکاسان و تصویریها آماده ورود بازیگران فیلم میشوند و دیگر اهالی رسانه در غرفههایشان میزبان کارشناس و بازیگران سینما هستند.
پس از قرمز شدن وضعیت کرونایی تهران، تذکر مسئولان برج به حاضران برای رعایت شیوهنامههای بهداشتی و پوشیدن ماسک جدیتر شده است. البته پس از سر و صداهای عکاسان به جهت کمبود جا و رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی نیز تغییراتی اتفاق افتاد.
تزریق روزانه حدود ۷۰ دوز واکسن / آگاهیبخشی اوتیسم در جشنواره
با حضور تیمی از وزارت بهداشت در محل خانه جشنواره، افرادی که واکسن کرونا نزدند میتوانند واکسن بزنند. پزشک حاضر در این تیم توضیح می داد که حدودا روزی ۷۰ نفر برای زدن واکسن که بیشتر دُز سومی هست به ما مراجعه میکنند.
همچنین در بخشی دیگر از محل جشنواره تیمی به منظور آگاهیبخشی در خصوص بیماری اوتیسم حضور دارند. بخشی از فیلم بدون قرار قبلی ساخته بهروز شعیبی به این بیماری اختصاص دارد.
کت و شلوار سیمرغ ندوختم
امروز برای نخستین بار حامد مهربانی مجری نشستهای رسانهای فیلمها بود. وقتی سوال خبرنگاری را خواند که از پژمان جمشیدی بازیگر بی مادر پرسید که برای دریافت سیمرغ دغدغه دارد یا نه؟ که جمشیدی پاسخ داد: خیر، برای سیمرغ جشنواره کت و شلوار ندوختم. اگر احساس کنم فیلمنامه و گروه خوب فیلمسازی در یک فیلم حضور پیدا میکنم. هر کسی سیمرغ بگیرد قسم می خورم برایش خوشحال میشوم.
بیچاره مادرت بیچاره مادرم
فرشته حسینی بازیگر فیلم دسته دختران ساخته منیر قیدی که دومین فیلمی بود که در روز پنجم اکران شد، در نشست خبری با بیان این که برخی میگویند «تو که ایرانی نیستی چرا در فیلم جنگی ایرانی بازی کردی» این طور پاسخ داد: من در ایران به دنیا آمدم. اینجا درس خواندم و همکلاسی ها و دوستانم ایرانی هستند و ایران و افغانستان هر دو کشورم هستند. آنها را دوست دارم و فرقی برایم ندارد؛ در آن سکانس فیلم که گفتم «بیچاره مادرت، بیچاره مادرم» داشتم به فکر همه زنان جنگزده افغانستانی و سختیهایشان بودم و آنها را حس میکردم.
حاضران و همه عوامل فیلم این حسن میهندوستی و نوع دوستی را تحسین کردند و نوید محمدزاده (بازیگر سینما و همسرش) که در سالن حضور داشت، او را تشویق می کرد که مورد توجه عکاسان و خبرنگاران قرار گرفت.
تقریبا جشنواره وارد نیمه فعالیت خود شده، فردا روز ششم جشنوارهای است که تا ۲۲ بهمن میهمان برج میلاد است؛ جمعه شلوغ و متفاوتی بود و بالاخره مسعود نقاشزاده دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر بعد از پایان قرنطینه کروناییاش از خانه خود بیرون آمد و به خانه جشنواره رسید، بازدید کوتاهی هم داشت به برخی سوالات پاسخ هم داد اما وعده را فردا گذاشت، فردا روز پرخبری خواهد بود برای خبرنگاران و عکاسان و دبیر جشنواره؛ ساعت ۱۴:۳۰ نشست خبری نقاش زاده است. هر آنچه که در این پنچ روز گذشت را پاسخ خواهد داد. از فیلمها، انتخابها، کمی و کاستی ها تا پروتکلها و احتمالا محدودیتهای ستاد کرونا در آینده.