به گزارش ایرنا، ۳۵ محصول فناورانه شامل طرح هایی همچون دستگاه شبیه ساز اثر باران اسیدی ۱۰۰ ساله بر روی مصالح راه و ساختمانی، کرم های گیاهی ارگانیک، دستگاه رادیوگرافی مجهز به نرم افزار کمک تشخیصی با بهره گیری از فناوری هوش مصنوعی، آنالایزر اکسیژن مرکزی، خلوص سنج اکسیژن پرتابل، کاغذ کرومانوگرافی لایه نازک، کیت سنجش آلودگی میکروارگانیسمی محیط و معرف سوء مصرف مواد مخذر LLE است.
همچنین پودر بندکشی ویژه، تولید کننده اولترا سانتریفیوژ ۶۰ هزار دور و انواع فرمانتور، اولترافریز تک استیج، داشبورد هوشمند آمایش آموزش عالی، بازاریابی داروهای تولید داخل، مرجع شناسنامه الکترونیک جواهرات و پروژه همیار از دیگر این طرح می باشد.
بهره برداری از ساختمان مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی نیز از دیگر برنامه های امروز این دانشگاه بود که با حضور معاون رییس جمهور انجام شد.
مجموعه های مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در ساختمان G۲۱ با مساحت یک هزار و ۶۰۰ متر مربع در قالب ۴۰ فضای کاری فعال شده و طبقات خانه خلاق با مساحت ۸۰۰ متر مربع در کتابخانه مرکزی همراه با سالن سخنرانی که به همت معاونت توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه خوارزمی در دانشگاه خوارزمی کرج ساخته شد.
در این دو مرکز ۴۳ تیم فناور (هسته های فناور/تیم ها و شرکت های استارتاپی) مستقر شده اند و تیم های فناورانه در زمینه های زیست فناوری، فنی و مهندسی، مدیریت شهری، IT و صنایع خلاق فعالیت می کنند.
یکی از طرح هایی که به گفته مسوولان دانشگاه خوارزمی امروز با حضور معاون رییس جمهور مورد پیگیری جدی قرار گرفت طرح آغاز ساخت شهر سلولی در این دانشگاه می باشد.
شهر سلولی در سه فاز پیش بینی شده که فاز اول استقرار شتاب دهنده، فاز دوم استقرار شرکت هایی که محصولات شتاب دهنده در قالب صنعتی را تولید می کنند و فاز سوم کاربردی کردن سلول های بنیادین برای روش های درمانی است.