به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر محمد احمدیان افزود: واکسیناسیون دانشآموزان ۹ تا ۱۲ سال از شنبه ۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ آغاز شده و تاکنون ۱۳ هزار و ۸۵۱ نفر معادل ۴.۹۴ درصد این گروه سنی دُز اول واکسن خود را دریافت کردهاند و از سایر والدین این گروه از دانشآموزان هم میخواهیم که هرچه سریعتر نسبت به انجام واکسیناسیون دُز اول خود اقدام و ۲۸ روز پس از این زمان هم برای دریافت دُز دومشان به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: همچنین واکسیناسیون دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ سال هم با سرعت قابل توجهی در حال انجام است و تاکنون ۴۳۱ هزار و ۸۴۸ نفر معادل ۹۱.۴۱ درصد واجدان شرایط نوبت اول و ۳۶۱ هزار و ۱۸۱ نفر معادل ۷۶.۲۵ درصد واجدان شرایط نوبت دوم را دریافت کرده اند.
مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که هماکنون واکسیناسیون دانشآموزان پایههای چهارم تا دوازدهم در حال انجام است گفت: تاکنون ۸۰۶ هزار و ۸۸۰ دُز واکسن کرونا به دانشآموزان ۹ تا ۱۸ سال حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق شده و خوشبختانه واکسنهای تزریق شده به دانشآموزان که سینوفارم و پاستوکووک هستند اثربخشی لازم را داشته و هیچ گونه عارضه منفی هم در این گروه ایجاد نکرده است و برنامه بعدی هم واکسیناسیون دانشآموزان پایههای اول تا سوم یعنی گروه سنی ۶ تا ۹ سال است که به محض اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا واکسیناسیون این گروه از دانشآموزان هم آغاز خواهد شد.
احمدیان با اشاره به این که پوشش واکسیناسیون فرهنگیان از ابتدای شروع واکسیناسیون این گروه در حوزه تحت پوشش این دانشگاه بهخوبی انجام شده است افزود: تاکنون ۱۲۱ هزار و ۸۶۳ دُز واکسن کرونا به فرهنگیان حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق شده که شامل ۶۱ هزار و ۱۵۹ نفر و معادل ۹۲.۳۷ درصد دُز اول، ۶۰ هزار و ۷۰۴ نفر و معادل ۸۷.۴۰ درصد دُز دوم و ۱۸ هزار و ۹۵۹ نفر و معادل ۲۷.۳۰ درصد دُز سوم بوده است.
وی اضافه کرد: تمامی شاغلان از جمله فرهنگیان باید حداقل ۲ دُز را زده باشند و برای دریافت دُز سوم اقدام کنند، ضمن این که لازمه حضور در محل کار داشتن کارت واکسن کرونا بوده و کسانی که این کارت را ندارند باید بهطور مستمر تست PCR منفی ارائه دهند و پیشنهاد ما به این افراد این است که بهجای انجام تستهای مستمر هزینهدار، واکسیناسیون رایگان را انجام دهند تا ضمن حفظ سلامت خود از آسیبهای بیماری کرونا بهدور باشند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.
ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۸۳۰ تن رسید.
بنا بر این گزارش تا ظهر روز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۵ هزار و ۴۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۱۹۹ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۲۶۶ نفر رسید.
تا کنون ۶ میلیون و۱۵۲ هزار و ۹۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۲ هزار و ۳۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۵ میلیون و ۳۹۹ هزار و ۲۶۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین در حال حاضر ۶۱ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۶۱۷ دُز اول، ۵۴ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۹۸ دُز دوم و ۱۹ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۳۵۷ دُز سوم واکسن کرونا در کشور تزریق شده و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۳۵ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۶۷۲ دُز رسیده است.
طی شبانه روز گذشته ۴۵۹ هزار و ۹۷۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و هشت شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.