به گزارش ایرنا به نقل از شبکه تلویزیونی «سیانای» سنگاپور، تایلند در سال ۲۰۱۹ به طور بی سابقه ای پذیرای نزدیک به ۴۰ میلیون گردشگر خارجی بود که بیش از یک چهارم آنها از چین بودند، اما کل ورودی ها به این کشور به دلیل تقاضای خارجی ضعیف تر و محدودیت های سخت کرونایی به حدود ۰.۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت.
در همین حال، بخش های مهم گردشگری این کشور واقع در جنوب شرق آسیا به دلیل کمبود گردشگر از کشور چین، با ضرر میلیاردی روبه رو شد.
«تاناکورن وانگبون کونگچانا» سخنگوی دولتی تایلند گفت که توافق با این کشور، تعداد افراد مجاز به ورود به کشور از جمله در زمینه پروتکل ها برای صدور روادید، سفر و بیمه را مشخص می کند. وی یادآور شد که چین پذیرفته است در مورد تبادل گردشگری با تایلند مذاکره داشته باشد.
این درحالی است که تایلند به تازگی طرح سفر خود برای افراد واکسینه شده از همه ملیت ها را با برخورداری از بیمه سلامت به اجرا گذاشت که در صورت منفی بودن آزمایش های کووید – ۱۹ نیازی به قرنطینه نخواهند داشت.
در مقایسه، چین که از سیاست تحمل صفر نسبت به شیوع بیماری کرونا برخوردار است، قرنطینه طولانی مدتی را برای اکثر مسافران ورودی به این کشور از جمله افرادی با ملیت چینی اعمال می کند.
کرونا بر صنعت گردشگری تایلند سایه افکنده است. این کشور از آوریل سال گذشته با تمام وجود به پاسداری از مرزهای خود مشغول بوده و از تمام کسانی که از این مرزها رد شدند با قرنطینه و حجم بالایی از کاغذبازی استقبال کرده است. در نتیجه این شرایط، گردشگری خارجی که زمانی یکی از پیشرانهای اقتصاد تایلند بود، سقوط کرده است.
ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ به خوبی در تایلند مهار شد اما ژوئن سال ۲۰۲۱ (خرداد- تیر ۱۴۰۰) آمار مبتلایان در این کشور به سرعت افزایش یافت و دولت به خاطر تاخیر در واکسیناسیون مورد انتقاد قرار گرفت.
با وجود صدور فرمان تسریع روند واکسیناسیون علیه کرونا، دولت تایلند کار واکسینه کردن شهروندان را دیر آغاز کرد. تا پایان ماه سپتامبر ۲۰۲۱ (اوایل مهر) تنها یک چهارم از شهروندان تایلند دو دز واکسن خود را دریافت کرده بودند.