به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان از وجود ۶۷۰ هزار مشترک در این منطقه خبر داد و گفت: در یک سال گذشته ۲۰ هزار مشترک به مشترکین این حوزه اضافه شده و طول شبکه فشار متوسط حدود ۱۲ هزار کیلومتر و طول شبکه فشار ضعیف حدود هشت هزار ار ۵۰۰ کیلومتر در حوزه فعالیت این شرکت است.
محمد سلیمانی افزود: پیک بار این شرکت حدود ۸۰۰ مگاوات است که نسبت به سال گذشته یک درصد رشد پیک داشتیم و رشد مصرف انرژی مشترکین ما در این بازه زمامی حدود سه درصد بوده است.
وی تصریح کرد: ۸۲ درصد از مشترکان برق شمال کرمان خانگی هستند و بقیه در بخش های کشاورزی و صنعت فعالیت دارند که ۵۵ درصد مصرف برق در بخش کشاورزی و صنعتی است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال کرمان ادامه داد: ۳۹ پروژه با اعتبار ۲۴۶ میلیارد تومان در دهه فجر در حوزه شمال کرمان کلنگ زنی و افتتاح می شود که ۱۲ پروژه در این ایام کلنگ زنی و ۲۷ پروژه افتتاح خواهد شد و همچنین چهار روستا با ۳۸ خانوار برق دار می شوند.
وی اظهار داشت: در راستای شعار امسال سعی کردیم دسترسی تولید کنندگان به انرژی برق را از طریق مراجعه غیر حضوری تسهیل کنیم و به طور متوسط مصرف انرژی در شمال کرمان طی سال اخیر ۲.۵ درصد رشد داشته است.
سلیمانی با اشاره به فعالیت دستگاه های تولید رمز ارز تاکید کرد: برخی از مراکز رمز ارز در استان کرمان به صورت قانونی فعالیت دارند که تحت کنترل هستند، اما در ۲ سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ واحد غیرمجاز رمز ارز کشف و جمع آوری شده که پرونده آنها برای جریمه و پرداخت خسارت به مراجع قضایی فرستاده شده است.
وی بیان کرد: برای افرادی که تحمت پوشش سازمان های حمایتی هستند برای یک مرتبه انشعاب برق رایگان انجام می شود و برای هزینه مصرف برق آنها نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.
۱۹۶ میلیارد تومان در شبکه برق جنوب کرمان سرمایه گذاری شد
مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان نیز گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۷ روستای فاقد برق با ۱۹۷ خانوار به شبکه برق سراسری وصل شده اند و امسال ۱۹۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری در شبکه های توزیع برق جنوب انجام شده است.
عبدالوحید مهدوی نیا افزود: با توسعه شبکه در راستای برق رسانی به متقاضیان توانسته ایم تعداد ۱۸ هزار و ۴۸۰ متقاضی جدید را برق دار کنیم و ۲۰۰ نقطه از شبکه توزیع برق اصلاح و بهسازی انجام شده است.
وی اظهار داشت: در راستای هوشمند سازی و مصرف بهینه تعداد ۲۱ هزار و ۸۰۰ کنتور هوشمندسازی برای مشترکین در جنوب استان کرمان نصب شده که یک هزار و ۵۶۸ کنتور در بخش مشترک عمومی، ۱۲ هزار و ۱۶ کنتور در بخش کشاورزی و هزار و ۶۸۴ کنتو در بخش صنعتی و پنج هزار ۴۰۰ کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف نصب شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب کرمان ادامه داد: از ابتدای امسال ۴۵۰ سامانه برق خورشیدی به عشایر و مدارس عشایری تحویل داده شده و در مرحله خرید ۲۶۰ سامانه دیگر نیز هستیم.
وی بیان کرد: از سال گذشته یک هزار و ۲۶۳ دستگاه رمز ارز غیرمجاز در جنوب استان کرمان کشف شده که چهار میلیارد تومان جریمه و خسارت وصول کردیم و به مردم توصیه می کنیم برای استفاده قانونی از دستگاه تولید رمز ارز از ادارات صمت مجوز بگیرند.
مهدوی نیا تاکید کرد: میزان الگوی مصرف برق در کشور و استان ۲۰۰ کیلو وات است که تعرفه آن افزایش نیافته و برای مصارف بیشتر از ۲۰۰ کیلو وات هزینه اضافه دریافت می شود و در روش جدید مشترکان پر مصرف یارانه کمتری از برق دریافت می کنند.
وی با اشاره به رعایت الگوی مصرف انرژی از سوی مشترکان افزود: به ازای هر کیلو وات ساعت تولید برق حدود ۷۰۰ گرم کربن تولید می شود و باید با صرفه جویی در انرژی برق سهم خود را در حفظ منابع انرژی و محیط، زیست انجام دهیم.
مهدوی نیا تصریح کرد: هیچ یک از چاه های کشاورزی غیرمجاز دارای برق نیستند و در صورت مشاهده استفاده از برق غیرمجاز حتما برخورد می شود.
۱۶ میلیون مگاوات ساعت تولید انرژی استان کرمان در سال گذشته بود
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان گفت: در حال حاضر هشت هزار ۸۶۰ کیلومتر طول مدار خط انتقال فوق توزیع و ۱۶ هزار مگاوات آمپر ظرفیت ترانس داریم و ۱۳۷ پست برق در کرمان فعالیت دارد.
حمیدرضا حبیبی افزود: ظرفیت اسمی نیروگاهی نصب شده در استان کرمان سه هزار و ۸۵۰ مگاوات با حداکثر بار ۲ هزار و ۹۱۰ مگاوات است که به لحاظ تولید و مصرف برق طراز تقریبا مثبت داریم.
وی ادامه داد: ۲۴ شرکت بزرگ صنعتی کرمان بیش از ۱۳ هزار مگاوات مصرف انرژی دارند که تولید انرژی در سال گذشته ۱۶ میلیون مگاوات ساعت بوده است و با توجه به زیرساخت های مناسب مشکلی برای تامین برق در این استان نداریم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان بیان کرد: در ایام دهه فجر امسال تعداد پنج پروژه با اعتبار ۴۵۵ میلیارد تومان کلنگ زنی و به بهره برداری می رسد و سه پروژه با اعتبار ۱۸۸ میلیارد تومان در شهرستان های کهنوج، رفسنجان و زرند افتتاح خواهد شد.
وی تاکید کرد: با توجه به برنامه های توسعه ای در استان کرمان ۲ نیروگاه جدید زرند و فولاد بوتیا هر کدام به ظرفیت ۳۲۰ مگاوات تا سال آینده به بهرهبرداری می رسند و ساخت سه نیروگاه دیگر را نیز در برنامه داریم.
حبیبی گفت: در حوزه انرژی های تجدیدپذیر تولید ۶۰ مگاوات ساعت برق در حال انجام است و طی تفاهمنامه اخیر با سازمان ساتبا تا سال آینده ۱۰۰ مگاوات برق خورشیدی و تجدید پذیر نیز وارد شبکه برق استان کرمان خواهد شد.