تیمور کریم زائی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر اظهارداشت: احیا و زنده نگه داشتن آداب و رسوم فراموش شده و غذاهای بومی و محلی مناطق علاوهبر حفظ آنها برای نسلهای آینده موجب معرفی آن منطقه به گردشگران و توسعه گردشگری میشود.
وی ضمن تقدیر از تلاش مجموعه دهیاران بخش دامن نسبت به برنامهریزی جهت برگزاری جشنواره غذاهای محلی بمناسبت ایام الله دهه فجر گفت: باید تلاش کرد تا آداب و رسوم گذشته را با حفظ اصالت آن به نسلهای آینده تحویل داد.
بخشدار دامن ایرانشهر بیان کرد: در این بخش با توجه به برخورداری از ظرفیتهای متعدد کشاورزی و صنایع دستی، با برگزاری جشنوارههای بومی و محلی میتوان محصولات منطقه را برای جذب گردشگر معرفی کرد.
وی افزود: بیش از ۵٠ بانوی منطقه هنر پخت غذای خود را در این جشنواره به نمایش گذاشتند.
بخش دامن ایرانشهر با ١٢ هزار نفر جمعیت و ۵٠ پارچه آبادی در حاشیه رودخانه دامن و در ۳۰ کیلومتری ایرانشهر واقع شده است.