ساری- ایرنا - ۵۰ طرح کشاورزی مازندران با ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات صندوق کارآفرینی امید امروز سه‌شنبه همزمان با هشتمین روز دهه فجر به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا ، با بهره برداری از این طرح ها که مراسم آن به صورت متمرکز در واحد تولیدی کودهای مایع و روغن ولک در بخش گوهرباران شهرستان ساری برگزار شد ، برای ۱۰۵ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است. 

مدیر صندوق کارآفرینی امید مازندران در مراسم افتتاح این طرح ها با بیان این که امروز همزمان با سراسر کشور ۲۵ هزار طرح اشتغال خانگی ، خرد و کوچک به بهره برداری می رسد، گفت : تسهیلات پرداختی به همه این طرح ها از محل اعتبارات منابع مشترک با صندوق توسعه ملی و در قالب طرح های  هر روستا یک محصول و روستای بدون بیکار است.

محمد رضا حاتمی با اظهار این که واحدهای تولیدی گل و گیاه ، عرقیجات و گیاهان دارویی ، زنبورداری ، دامداری و کارگاه تولید محصولات چوبی و صنایع دستی از طرح های افتتاح شده دهه فجر  در روستاهای مختلف استان است، افزود : صندوق کارآفرینی امید امسال ۸۳۲ فقره تسهیلات به مبلغ ۹۲۵ میلیارد ریال برای طرح های کشاورزی در روستاهای مازندران با کارمزد ۶درصد پرداخت کرده  است .

وی از افزایش روستاهای زیرپوشش طرح های کارآفرینی مازندران به یکصد پارچه تا پایان سال جاری خبر داد و ادامه داد : تمامی طرح‌های اشتغالزا بویژه در مناطق روستایی که دارای توجیه اقتصادی هستند ،حمایت می‌شود چون تسهیلات صندوق با هدف ایجاد اشتغال پایدار و توسعه در بخش های خوداشتغالی، کارآفرینی و کارفرمایی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود.

مجری طرح تولید کودهای مایع و روغن ولک هم در این مراسم هدف از راه اندازی این واحد تولیدی را تامین نهاده های مورد نیاز کشاورزی مازندران در داخل استان برشمرد.

ابراهیمی با اظهار این که ۸۰ درصد روغن های ولک و کودهای مورد نیاز کشاورزان منطقه از استان‌های دیگر وارد می شود ، گفت : اکنون با بهره برداری از این واحد تولیدی مشکلات کشاورزان مرتفع شده است و فاز بعدی توسعه این واحد نیز  تولید کودهای پودری است که با اجرای آن ۱۰ شغل دیگر به صورت مستقیم ایجاد خواهد شد .
وی افزود که در این شرکت ۲۰ نوع کود تولید می کنیم تا کشاورزان حسب نیاز و کمبود ذخایر خاک از آنها استفاده کنند.

طرح «هر روستا یک محصول» با هدف اشتغالزایی روستایی و حمایت از زنان سرپرست خانواردر تولید محصولات خانگی وروستایی توسط صندوق کارآفرینی امید اجرا می‌شود. اجرای طرح «هر روستا یک محصول» در مازندران از فروردین سال ۱۳۹۶ و همزمان با سفر رئیس‌جمهور وقت به این استان با بهره‌برداری از ۵۴ کارگاه خیاطی خانگی در روستاهای مازندران آغاز شد و طی سال‌های اخیر گسترش یافت.

براساس آمارهای رسمی، حدود ۴۳ درصد از جمعیت سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری مازندران در مناطق روستایی سکونت دارند. مازندران ۲ هزار و ۴۳۲ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.