به گزارش ایرنا، «علی خضریان» در حاشیه بازدید میدانی نمایندگان مجلس از شهرستان پردیس به خبرنگاران گفت: مقرر شد تا فرمانداری و شرکت عمران پردیس نسبت به تهیه لیست این خانهها اقدام و همچنین قانون مالیات بر خانههای خالی هم در مورد این منازل اجرایی شود و در مورد مقابله با دلالبازی در این حوزه هم تصمیمات قانونی در شورای تامین اتخاذ تا از ادامه این روند جلوگیری شود.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ادامه نظارتهای میدانی از حوزه انتخابیه ضمن حضور در شهر پردیس، طی نشستی با حضور امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه شهرستان، سرپرست شرکت عمران پردیس و همچنین معاون امور مجلس و استانهای وزارت راه و شهرسازی، مشکلات و مسائل اصلی شهرستان از جمله کمبود سرانهها، مسائل فرهنگی، امنیتی و رفاهی و تعیین تکلیف مسکنهای نیمه کاره در دفتر حجت الاسلام «سید حسین حسینی» امام جمعه مورد بررسی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: در این نشست پس از شنیدن گزارش مسئولان شهرستان و بازدید میدانی از مناطق مختلف پردیس از جمله بیمارستان الغدیر شهر بومهن، شهرک امام خمینی، فازهای ۵ و ۸ مسکن مهر و کارگاه فعالیت شرکت عمران و گفت وگو با مردم تصمیم هایی برای رفع مشکلات گرفته شد و مقرر شد ۱۲ هزار واحد باقی مانده پردیس توسط شرکت عمران تعیین تکلیف شود و با تامین اعتبارات لازم ۹ هزار واحد تا پایان شهریور سال آینده و ۳ هزار واحد نیز تا پایان سال ۱۴۰۱ تحویل مردم شود تا پرونده ۱۲ هزار مسکن نیمه کاره شهرستان پردیس که میراث کمکاری سالهای گذشته و بیتوجهی وزیر اسبق به پروژه مسکن مهر بود، بسته شود.
سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه افزود: ساخت واحدهای مسکونی بدون تامین امکانات رفاهی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی که لازمه یک شهر جدید است، باعث بروز مشکلات زیادی برای مردم شده و با برنامه ریزی انجام شده، شرکت عمران برنامه عملیاتی خود را به صورت مکتوب به مجمع نمایندگان استان تهران ارایه کند.
وی ادامه داد: مقرر شد تا پایان سال ۱۴۰۱، با عنایت به ضرورت تامین مسجد و مدرسه در پردیس، پروژه ۱۴ مسجد و ۱۴ مدرسه تکمیل و به بهرهبرداری برسد وایجاد بازارچههای مورد نیاز و ساخت مراکز تجاری برای رفع نیازهای مردم در دستور کار قرار گرفته و تا زمان تحقق آن شرکت عمران متعهد شود که با تامین کانکس در محلهای مختلفی که ساخت مسکنها به اتمام رسیده و مردم ساکن هستند، نسبت به تامین اقلام مورد نیاز اقدام کند.
خضریان افزود: بیمارستان الغدیر بومهن راهاندازی شده و از تابستان فعالیت کلینیکی و درمان سرپایی را شروع کرده اما بخش بستری آن هنوز فعال نشده و در این راستا مقرر شد تا مجمع نمایندگان استان تهران پیگیریهای لازم و مکاتباتی را با وزارت بهداشت برای تجهیز کامل بیمارستان و تامین کادر درمان داشته باشند و راهاندازی بخش دیالیز و تصویربرداری این بیمارستان نیز در دستور کار قرار گرفت.
وی توضیح داد: در شهرک امام خمینی(ره) در ضلع شرقی شهر پردیس میان ساکنان شهرک و شرکت عمران پردیس اختلافاتی در حوزه سند ملکی وجود دارد که تصمیم گرفته شد طی دو هفته آینده فرمانداری پردیس نشستی را با حضور نمایندگان اهالی شهرک و شرکت عمران برگزار کند تا راهکارهای قانونی مشترک میان طرفین برای رفع مشکلات اجرا شود.
خضریان با بیان اینکه فاز ۱۱ شهر پردیس با وجود جمعیت ۳۵ هزار نفر فاقد امکانات اولیه است، توضیح داد: برای رفع و حل مشکل، شرکت عمران پردیس برای تامین امکانات اولیه مردم هر چه سریعتر برنامه عملیاتی خود را به فرمانداری و مجمع نمایندگان ارایه کند و در حوزه بودجه و اخذ مجوزهای لازم دست این شرکت برای خدمات رسانی به مردم باز شود.
وی افزود: در مورد موضوع مصلی نماز جمعه شهر پردیس نیز با توجه به اینکه نقشه شهر پردیس در محل مناسبی جانمایی نشده بود، مقرر شد در این حوزه برنامهریزیهای لازم میان شرکت عمران پردیس و دفتر امام جمعه برای تامین محل و ساخت مصلی نماز جمعه انجام شود.
عضو هیات رئیسه مجمع نمایندگان استان تهران با اشاره به مشکل نبود تصفیهخانه گفت: تسریع در اجرای عملیات عمرانی ساخت تصفیهخانه و پی گیری مجمع نمایندگان استان تهران از وزارت نیرو و شرکت آبفای استان تهران برای ساخت و تجهیز تصفیهخانه و رفع معضل فاضلاب شهر نیز در دستور کار قرار گرفت.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد