به گزارش ایرنا احمد مظفر روز سهشنبه در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی فرودگاه آیت اله جمی آبادان بیان کرد: علمیات نشست و برخاست هوایی در فرودگاه آبادان به عنوان یک فرودگاه برتر در جنوب غرب کشور از ۱۰ مرکز کشور بیشتر است و در بین ۵۴ فرودگاه کشور رتبه ۱۲ را دارد.
وی افزود:طرح های توسعهای جذب سرمایهگذاری، توسعه پروازهای ترانزیتی، ترانسفر هوایی و مرکز سوختگیری، توسعه پروازهای کارکو و مسافری در سند توسعه ۲۰ ساله فرودگاه آبادان مورد توجه قرار گرفته است.
مظفر، به افزایش ۲۰ درصدی پروازهای بینالمللی این فرودگاه اشاره کرد و گفت:۳۵ پرواز خارجی در چند ماه گذشته در فرودگاه آبادان انجام شده که ۳۰۰ تن بار و ۴۰۰ مسافر جابه جا شدند.
وی ادامه داد: در گذشته مدیریت فرودگاه آبادان نگاه سنتی به منطقه داشت ولی هم اکنون این نگاه تغییر کرده و شاهد توسعه همه جانبه این فرودگاه هستیم.
معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران افزود:به منظور مدیریت انرژی در فرودگاه آبادان طرح تولید برق از انرژی خورشیدی در دستور کار قرار گرفته است که با اجرای آن علاوه بر تامین برق فرودگاه بخشی از نیاز شهر آبادان به برق نیز تامین خواهد شد.
همزمان با دهه مبارک فجر ۱۴ طرح عمرانی در فرودگاه بینالمللی آبادن با اعتبار ۵۴ میلیارد ریال روز سهشنبه به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایرنا، فرودگاه بینالمللی آیتاله جمی آبادان، در سال ۱۳۲۰ توسط شرکت ملی نفت ایران و به دلیل وجود پالایشگاه آبادان احداث شد و با رونق گرفتن آبادان و خرمشهر فرودگاه نیز توسعه یافت.
این فرودگاه دارای ۲ باند فرود است که طول باند بزرگتر آن سه هزار و ۱۰۴ متر است که ظرفیت هشت هواپیمای پهن پیکر را بهطور همزمان در رمپ مسافری داراست و از آنجا که این فرودگاه با استانداردهای جهانی ساخته شده، ظرفیت پذیرش هواپیماهای بزرگ مانند بویینگ ۷۴۷، ایرباس ۳۴۰ و هواپیماهای بزرگتر را دارد.