به گزارش ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان کرمان در این آیین گفت: موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان سال ۱۳۵۶ افتتاح شده است و طی سالهای گذشته فراز و نشیب زیادی در فعالیت خود داشته که اینک در یکی از دوران های طلایی خود به سر می برد.
محمدرضا علیزاده با اشاره به آسیب های وارده به ساختمان و فضای نامناسب نگهداری آثار موزه افزود: طی سه سال گذشته سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه مرمت آثار و بنای این موزه ارزشمند شده است.
وی تصریح کرد: تلاش کردیم آثار را حفظ کنیم که مرمت این گنجینه های هنری بسیار سخت بود و با تعامل بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری یک میلیارد تومان هزینه مرمت آثار موزه تامین شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان تاکید کرد: همچنین بیش از ۱۵ میلیارد تومان آثار هنری به گنجینه موزه اضافه شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون با همکاری نهادهایی مثل میراث فرهنگی موزه صنعتی کرمان احیا شده است اظهار داشت: موزه به وضعیت مناسبی رسیده و باید به عنوان یکی از مقاصد گردشگری کرمان معرفی شود.
علیزاده ادامه داد: امیدواریم موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان پایگاه خوبی برای برگزاری رویدادهای بزرگ فرهنگی و هنری باشد.
مدیر موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان نیز گفت: در سالهای اخیر رویدادهای هنری، فرهنگی و نمایشگاه های بین المللی متعددی در این موزه برگزار شده است.
میثم ثمر رخی افزود: طی ۲ سال کارگاه مرمت آثار با حضور اساتید برجسته کشور و کرمان فعال بود که تمام آثار موجود که نیاز به مرمت داشتند با دقت و امانتداری مرمت و بازسازی شدند.
وی با اشاره به تقویت گنجینه آثار موزه هنرهای صنعتی کرمان اطهار داشت: با همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۲۱ اثر از هنرمندان بنامی همچون پرویز تناولی و پرویز کلانتری به موزه اضافه شده است و چند اثر نیز از هنرمندان خارجی نیز به موزه اهدا شد.
مدیر موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان بیان کرد: با کمک های کارشناسان میراث فرهنگی و انتخاب مصالح و معماری سنتی ساختمان موزه نیز مرمت شد و هم اکنون این موزه در شان مردم کرمان و جامعه هنری استان است.
به گزارش ایرنا در حاشیه بازگشایی موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان نمایشگاه به مثابه رنگ نیز در این محل افتتاح شد.
موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان یکی اززیباترین و بزرگترین موزه های ایران و جنوب شرق است.
بنای این موزه نزدیک به ۸۰ سال پیش توسط مردی نیکوکار به نام اکبر صنعتی زاده برای پرورشگاه برای کودکان یتیم ساخته شد که تا حدود ۴۰ سال به عنوان پرورشگاه استفاده می شد.
در سال ۱۳۵۶ این محل برای نگهداری و نمایش آثار سید علی اکبر صنعتی هنرمند، نقاش و مجسمه ساز و آثار سایر هنرمندان ایران وجهان به موزه تبدیل شد.
موزه هنرهای معاصر صنعتی در خیابان شریعتی بعد از چهار راه طهماسب آباد شهر کرمان واقع شده است.