به گزارش ایرنا، مهران فاطمی سهشنبه شب در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه باید جایگاه فرهنگیان ارتقا یابد، افزود: برای رسیدن به اهداف و خدمت به این قشر فرهیخته باید همکاریها نه تنها در سطح ملی بلکه در استان ها و شهرستان ها افزایش یابد.
وی ادامه داد: بهبود معیشت معلمان و کرامت آنها موضوع بسیار مهم و تعیین کننده ای در جامعه اسلامی است و دولت تمامی تلاش خود را صرف آن میکند.
رییس شورای آموزش و پرورش یزد اظهارکرد: ظرفیتهای خوبی در مناطق مختلف استان خصوصا در شهرستان ها وجود دارد باید با برنامهریزی و بررسی های لازم در اختیار معلمان قرار گیرد.
فاطمی بیان کرد: باید از سوی آموزش و پرورش با تعیین تیم قوی اقتصادی، مسایل و مشکل فرهنگیان رصد، بررسی و برای حل مسایل اقدام لازم نیز انجام شود.
به گفته فاطمی وجود تیم ویژه متخصص که به جد آسیبهای موجود را بررسی کند و برای بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگیان استفاده شود ، این مورد موضوع بسیار مهم است ، باید پیگیری های لازم انجام شود.
استاندار یزد در ادامه به اهمیت اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و یادآور شد: باید برش استانی آن مشخص و با همکاری مسئولان و فرهنگیان در استان اجرا شود.
فاطمی به اهمیت پیگیری مصوبههای شورای آموزش و پرورش استان با استفاده از تمامی ظرفیتها و نخبگان اشاره کرد و تداوم برنامهها را خواستار شد.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش یزد به اهمیت پیگیری نیازهای فرهنگیان با همکاری سایر دستگاهها اشاره کرد و از فعالیت معلمان در تعلیم دانشآموزان با توجه به تداوم شیوع ویروس کرونا در شرایط موجود قدردانی کرد.
محسن موحدیفرد افزود: رسیدگی به مطالبه متولیان مدارس غیردولتی در بخش های مختلف به خصوص تامین زمین پیگیری میشود و ارایه تسهیلات رفاهی و بانکی به فرهنگیان و پیگیری مطالبه آنها جزو برنامههای مهمی است که در استان در دست اقدام و بررسی است.
هم اکنون ۲۸۵ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۱۰۰ واحد آموزشی در افزون بر ۱۰ هزار کلاس درس استان یزد تحصیل می کنند و تعداد فرهنگیان شاغل استان یزد ۱۸ هزار نفر و بازنشستگان هم حدود ۱۵ هزار نفر است.
تعدادی از فرهنگیان یزد بارها در دیدار با مسئولان استان یزد خواهان توجه به مسایل رفاهی و صنفی خود شدند و در این مورد از سوی آنها قول هایی داده شد.