به گزارش ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز چهارشنبه در آیین افتتاح متمرکز طرح های عمرانی شهرستان مرزی رازوجرگلان، اظهار داشت: توسعه شهرستان راز و جرگلان مشروط به بهره مندی از نظرات نخبگان و خرد جمعی است به گونه ای که نقشه راه مدیران باید بهره مندی از نظرات نخبگان در تمامی حوزه ها باشد.
وی با بیان اینکه نباید از وجود نقاط مرزی این شهرستان مرزی غافل شویم، گفت: وجود محرک و راهنما برای معرفی پتانسیل های این شهرستان جهت صادرات تولیدات شاخص آن به ویژه حوزه فرش دورو ضروری است.
نماینده عالی دولت در استان، زندگی مسالمت آمیز شیعه و سنی را مزیت ویژه این شهرستان دانست و گفت: در کنار این مزیت باید سایر پتانسیل و ظرفیت های ویژه این شهرستان نیز معرفی شود.
هدف انقلاب اسلامی، تقویت معنویت و انسانیت بود
امام جمعه شهر غلامان در رازوجرگلان نیز در این مراسم گفت: انقلاب ما انقلابی اسلامی است و تفاوت این نهضت با سایر انقلاب های دنیا در بی توجه به حوزه مادیات و تقویت معنویت و انسانیت است.
حجت الاسلام حسن نوباغی افزود: تا پیش از انقلاب اسلامی، دین بیشتر در نماز و روزه خلاصه می شد در حالی که از نظر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، دین اسلام، دستورات سیاسی، اجتماعی و حکومتی زیادی دارد و این امر مورد قبول بسیاری از قدرت های جهان نیست.
انقلاب اسلامی نهال امید را بارور کرد
امام جمعه اهل سنت شهرستان راز و جرگلان نیز در این آیین گفت: انقلاب اسلامی با توجه به بسیاری از قشرهای ضعیف، نهال امید را در دل مستضعفان، محرومان و مسلمانان بارور کرد.
آخوند رحیم صمدی افزود: در واقع انقلاب اسلامی فریادی در سکوت تحمیل شده از سوی مستکبران جهان بود که با رهبری هوشمندانه امام راحل موجب زمینه سازی رشد و حرکت مردم مسلمان ایران شد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان رازوجرگلان ظرفیت های فراوانی دارد، یادآور شد: گرچه بعد از پیروزی انقلاب توجهات زیادی به این شهرستان محروم شده است ولی راز و جرگلان همچنان نیازمند توجه بیشتری برای پیشرفت و توسعه در تمامی حوزه ها است.
همزمان با نهمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، ۸۱ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار یکهزار و ۹۰ میلیارد ریال با حضور استاندار خراسان شمالی و شماری از مسوولان استانی و محلی در شهرستان مرزی رازوجرگلان افتتاح و یا کلنگ زنی شد.
خراسان شمالی دارای ۳۰۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان است که بیشتر این مساحت در شهرستان راز و جرگلان واقع است.
این شهرستان سه بخش و ۶ دهستان دارد و ۷۵ درصد جمعیت این منطقه روستایی هستند.