به گزارش ایرنا، باراک راوید خبرنگار تارنمای خبری آمریکایی آکسیوس توییت کرده بود که دیدار مذکور سه شنبه این هفته (۱۹ بهمن) انجام خواهد شد، یا این حال هنوز خبری از این ملاقات منتشر نشده است.
به نوشته هاآرتص، هولاتا دوشنبه شب هفته جاری به وقت محلی و در آستانه از سرگیری دور هشتم مذاکرات رفع تحریم ها در وین، عازم آمریکا شد و در اظهاراتی با اشاره به تماس های مداوم با مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که روابط دوجانبه واشنگتن و تل آویو و به خصوص "مسئله ایران" در دستور کار طرفین خواهد بود.
هولاتا به خبرنگاران گفت: تاکید می کنم که در مورد تمامی موضوع ها با آمریکا توافق نداریم ولی هماهنگی دوجانبه ریشه دار، پر اهمیت و راهبردی بوده و روی آن کار می کنیم.
وی افزود: ما سالی آکنده از نقاط عطف را پیش بینی می کنیم. آمریکا به برجام بازگردد یا نه، سال ۲۰۲۲ سالی خواهد بود که ما را ملزم می سازد متفاوت از گذشته عمل کنیم. ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم. این مخاطره وجود دارد که آمریکا به برجام بازگشته و ابزارهایی را که قادرش می ساخت تا توافقی طولانی تر و قدرتمند تر را بر ایران تحمیل کند، از دست بدهد.
یک مقام دیپلماتیک اسرائیلی نیز به هاآرتص گفت که تاکنون تمرکز این رژیم بر برنامه هسته ای ایران بود و دولت جدید تل آویو به علت وجود نداشتن طرح جایگزین با خلأ عظیمی روبرو شد که صدها میلیون شکل صرف پر کردن اطلاعاتی و عملیاتی آن شده است.
هولاتا مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی پیشتر و در تشریح سناریوهای این رژیم در قبال آینده مذاکرات وین، گفته بود: این احتمال می رود که یک توافق هستهای جدید به دست آید که به نفع تل آویو نباشد.
هولاتا گفته بود که در صورت حصول توافق هسته ای جدید، اسرائیل برای اجرای یک سناریو در این خصوص آماده می شود.
به گفته این مقام صهیونیستی، اسرائیل همچنین برای یک سناریوی دیگر، که بر اساس آن هیچ توافقی به دست نیامده و برنامه هسته ای ایران بدون محدودیت ادامه پیدا کند، آماده می شود.
کاخ سفید ۷ بهمن اعلام کرده بود که سالیوان و هولاتا در نشست مجازی گروه مشورتی راهبردی آمریکا و رژیم اسرائیل (SCG) شرکت کرده و درباره تحولات منطقه ای از جمله ایران با یکدیگر رایزنی کردند.
بر اساس این بیانیه، در این نشست که نمایندگان ارشد آژانس های سیاست خارجی، دفاع و اطلاعات شرکت داشتند، دو طرف در خصوص رزمایش های نظامی آتی گفت و گو و از نظارت آمریکا بر یک رزمایش هوایی اخیر توسط ارتش رژیم صهیونیستی استقبال کردند.
سالیوان اعلام کرده بود که گر چه آمریکا همچنان به دیپلماسی به عنوان بهترین ابزار برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای متعهد است، با هماهنگی شرکای خود در حال آماده سازی گزینه های جایگزین در صورت شکست دیپلماسی است.
مقامات آمریکا و اسرائیل همچنین توافق کردند در خصوص همه موضوعات مورد علاقه دوجانبه هماهنگی خود را حفظ کرده و در برابر همه تهدیدات علیه امنیت ملی خود متحد باقی بمانند.