به گزارش ایرنا محسن کاویانی روز شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: ۱۵ دستگاه در خوزستان از جمله سازمان صمت، ثبت احوال، فرماندهی انتظامی، امور مالیاتی و ... در کسب درآمد استان نقش دارند که ۹۴ درصد این درآمدها مربوط به اداره کل امور مالیاتی است.
وی ادامه داد: اگر درآمدهای خوزستان محقق نشود پاسخگوی هزینههای استان هم نخواهیم بود.
کاویانی افزود: در بحث تبصره ۱۸ ( حمایت از بخش تولید) دستگاههایی که صادر کننده مجوز کسب و کار هستند موظفند متقاضیان کسب و کار را در سامانه ثبت کنند.
وی گفت: ۱۸۴ طرح به ارزش هفت هزار میلیارد ریال ، با اشتغال یکهزار و ۳۸۴ نفر توسط دستگاههایی همچون جهاد کشاورزی ، صمت و میراث فرهنگی، صنایه دستی و گردشگری در سامانه مربوطه ثبت شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان بیان کرد: ۹۳ طرح نیز با سرمایهگذاری ۲ هزار و ۵۰ میلیارد ریال و اشتغال ۵۶۰ نفر در دست تصویب است که برای عملیاتی شدن باید در شورای برنامهریزی خوزستان مصوب شوند.
وی گفت: از دیگر برنامههای دولت تک برگ کردن اسناد دولت است که خوزستان جزو پنج استان نخست کشور در این بخش است.
وی ادامه داد: در بحث فروش اموال مازاد دولت ۸۴ ملک در خوزستان شناسایی شد که تاکنون هشت مورد فروخته شده است.
تعیین ۱۳ بانک در خوزستان برای پرداخت وام بدون ضامن
کاویانی ادامه داد: ۱۳ بانک دولتی و نیمه دولتی در خوزستان برای پرداخت وام بدون ضامن در نظر گرفته شده و افرادی که قصد دریافت تسهیلات رادارند میتوانند با گواهی اشتغال و اعتبار سنجی وام دریافت کنند.
وی افزود: یکی از مشکلات مردم پیدا کردن ضامن بوده که در این طرح ضامن حذف شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان بیان کرد:جامعه هدف دریافت این وام کارکنان دولت و بخش خصوصی، بازنشستگان و مستمری بگیران هستند. افرادی که موفق به دریافت وام نمیشوند میتوانند در سامانه بازرسی ثبت اعلام کنند و بانک در مدت ۴۸ ساعت باید جوابگو باشد.
کاویانی ادامه داد: گروه هدف اعلام شده با نامه کسر از حقوق و اشتغال تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال میتوانند وام دریافت کنند.