سفرهای استانی هیات دولت به دستور رییس جمهور به دلیل آغاز موج ششم شیوع ویروس کرونا و با هدف حفظ سلامت مردم از هفته دوم بهمن به صورت موقت متوقف شد اما با این وجود برخی از مسئولان هفته گذشته با سفر به استانهای مختلف از جمله کرمانشاه ، آذربایجان غربی ، خراسان رضوی ،بوشهر ، زنجان ، خراسان جنوبی ، فارس ، کرمان و خوزستان از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفتند.
در این گزارش به صورت اجمالی، موضوعات و اقدامات انجام شده در سفر مسئولان به استان ها مرور می شود:
آغاز ساخت دو طرح بزرگ مسکن در شهر کرمانشاه با حضور وزیر راه و شهر سازی
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی به همراه پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در سفر به کرمانشاه در جلسه شورای مسکن استان با موضوع آغاز عملیات اجرایی واحدهای نهضت ملی مسکن حضور یافت شرکت کردند و سپس عملیات اجرایی ۱۸ هزار و ۴۷۷ واحد مسکونی در شهرک دولتآباد را کلید زده شد.
دولت سیزدهم برای تحقق وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی، «۲ گام ۲ ساله» پیش بینی کرده گام اول احداث ۲ میلیون مسکن طی ۲ سال و گام دوم تکرار گام اول است با این تفاوت که بخش زیادی از مقدمات گام دوم در همان گام اول انجام می شود و به گفته وزیر راه و شهرسازی، کار بسیار آسانتر خواهد بود.
به گفته وی بر اساس سهمیهبندی وزارت راه و شهرسازی قرار است طی چهار سال آینده ۱۱۶ هزار واحد مسکونی در استان کرمانشاه ساخته شود. وزیر راه در جریان این سفر تاکید کرد که در سفر رییسجمهوری به این استان هم که در آینده نزدیک انجام خواهد شد ساخت حدود ۲۰ هزار واحد مسکونی دیگر آغاز میشود.
قاسمی در این سفر از وجود ۹ میلیون جوان ازدواج نکرده در کشور خبر داد و گفت: مشکل بخش قابل توجهی از این جوانان برای ازدواج، موانع اقتصادی بویژه نداشتن مسکن است که ما در این راستا ثبتنام مجردها در طرح نهضت ملی مسکن را پیشبینی کردیم.
به گفته رستم قاسمی، تراکم مسکن مهر ۱۲۰ واحد در هکتار بود که ما آن را در طرح نهضت ملی مسکن به یکسوم کاهش دادهایم و فاصله بلوکها را زیاد کردهایم تا فضای تنفس و زندگی راحت تری را برای مردم به وجود بیاوریم.
وزیر راه و شهرسازی خبرهای خوبی هم برای مجردها و خانوارهای پرجمعیت داشت. او با بیان اینکه دست کم ۴۸ درصد از سبد هزینه خانوارها مربوط به مسکن است، گفت: «به خانوارهایی که سه تا چهار فرزند داشته باشند، زمین مجانی برای ساخت مسکن داده میشود.»
اهدای ۹۰۰ هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن از سوی بنیاد مستضعفان
پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان نیز در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت ۶ هزار واحد مسکونی در شهرک دولت آباد کرمانشاه با بیان اینکه بیش از ۹۰۰ هکتار زمین با اجازه رهبر معظم انقلاب در سراسر کشور به طرح نهضت ملی مسکن اهدا شده است، گفت: ۴۷ هکتار زمین مورد نیاز برای ساخت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در استان کرمانشاه به صورت رایگان توسط بنیاد مستضعفان اهدا شده و ۶ هزار واحد مسکونی هم توسط خود بنیاد در این زمینها احداث میشود.
رییس بنیاد مستضعفان ابراز امیدواری کرد که بنیاد مستضعفان بتواند زمینهای دیگری هم در استان کرمانشاه به طرح نهضت ملی مسکن اهدا کند چنانچه در حال برآورد چند قطعه زمین دیگر در استان کرمانشاه هستیم و در صورت مناسب بودن این زمینها را هم پای کار خواهیم آورد.
استقرار رصدخانه کشاورزی ایران در وزارت جهادکشاورزی
سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی به منظور بررسی مسایل و مشکلات بخش کشاورزی به ویژه سیب درختی به آذربایجان غربی سفر کرد و ضمن بازدید از بازدید از چند واحد تولیدی از جمله واحد سورت و بسته بندی و سردخانه نگهداری میوه، در جمع مدیران و فعالان بخش کشاورزی و اقتصادی آذربایجان غربی گفت: رصدخانه کشاورزی ایران در این وزارتخانه در دولت سیزدهم باید مستقر شود تا داده های شفاف و مشخص از این بخش در دسترس باشد.
وی بر تهیه نقشه راه حل مشکلات بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: امید است که تا پایان سال ۱۴۱۰ قرارگاه رصد خانه کشاورزی ایران راه اندازی شود و این بخش چشم بینای کشاورزی باشد.
همزمان با این سفر سامانه پیامکی توسعه بازار سیب استان آذربایجان غربی راه اندازی شد؛ وزیر جهادکشاورزی در این سفر با تاکید بر اینکه «دغدغه صادرات سیب درختی» رفع شده است، گفت: از ۸۰۰ هزار تن سیب درختی آذربایجان غربی، ۲۸۰ هزار تن باقی مانده که ۱۵۰ هزار تن ممتاز صادراتی است.
ساداتی نژاد همچنین از خرید تضمینی ۴۲ هزار تن سیب صنعتی در این استان خبر داد و افزود: تولید قراردادی از سال آینده در زمینه سیب درختی توسط سازمان تعاون روستایی اجرا می شود و در باره سیب ممتاز و با کیفیت نیز تصمیماتی اخذ خواهد شد.
افتتاح طرحهای درمانی و بهداشتی توسط وزیر بهداشت در اصفهان
بهرام عیناللهی وزیر بهداشت در سفری یکروزه به استان اصفهان از چند طرح توسعه و در حال ساخت بهداشتی و درمانی در شهرستانهای اصفهان، نجفآباد و خمینیشهر بازدید و چند طرح در بخش سلامت و درمان در شهرستانهای نجفآباد و لنجان را افتتاح کرد.
وی در این سفر گسترش خدمات سلامت و عدالت در حوزه دسترسی به خدمات پزشکی و سلامت را از اهداف دولت سیزدهم برشمرد و در حاشیه مراسم کلنگ زنی طرح توسعه بیمارستان شهدای لنجان افزود: طرح عدالت و تعالی نظام سلامت با هدف ارتقای کمی و کیفی و عادلانه شاخصهای سلامت توسط وزارت بهداشت تدوین و مصوب شده است و هفته آینده از طریق رسانهها ارائه میشود.
وی درباره افزایش سرانه تخت بیمارستانی در کشور اظهار داشت: یکی از برنامههای ما برقراری عدالت بر اساس شاخصهای موجود است بطوریکه در هر منطقه و مکان، هر خدمات و حقی که لازم است با توجه به میزان جمعیت و وضعیت بیماریها به همه مردم ارائه شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایجاد و توسعه مراکز غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان در کشور بمنظور پیشگیری از این بیماری ضروری است و باید مراکز بیشتری راهاندازی شود.
وی در مراسم افتتاح مرکز غربالگری سرطان در نجفآباد در غرب اصفهان با تاکید بر لزوم راهاندازی مراکز غربالگری سرطان در سطح کشور، برای تامین تجهیزات موردنیاز غربالگری ازجمله ماموگرافی در مرکز نجفآباد قول مساعد داد.
محیط زیست اولویت دولت سیزدهم
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست در سفری یک روزه به کرمانشاه، توجه به محیط زیست، سلامت مردم، بهرهبرداری پایدار از خاک و مهار ریزگردها را از اولویتهای مهم دولت سیزدهم عنوان کرد.
«علی سلاجقه» در این از ۲ صنعت بزرگ استان یعنی پالایشگاه قدیمی نفت کرمانشاه و شرکت سیمان سامان غرب بازدید کرد و از نزدیک با شاخص های زیست محیطی آنها آشنا شد.
رئیس سازمان محیط زیست در جمع کارکنان محیط زیست استان کرمانشاه یکی از معضلات زیست محیطی کشورمان را وجود ریزگردها دانست و گفت: در این راستا با کشورهای همسایه دیپلماسی فعالی را آغاز کرده و همچنین نشست هایی با وزاری محیط زیست این کشورها برگزار کردیم، این گام نخستین است که در اولین فرصت اتفاق افتاده و طی آن کانونهای گرد و غبار کشورهای همسایه مدیریت می شود و در داخل کشور نیز با همکاری وزارت جهاد کشاورزی این کانون ها مدیریت خواهد شد.
سلاجقه تاکید کرد: خوشبختانه برای نخستین بار گام های عملیاتی در این دولت برای موضوع آلایندگی ناشی از صنعت و صنایع هم برداشته شد که در این قسمت حدود ۶۲ ماده و حکم با حضور معاون اول رییس جمهوری، وزرای مربوطه و با دبیری وزیر کشور ایجاد شد که این احکام برای دستگاه های اجرایی ارسال شد و دستگاه اجرایی، بازه زمانی و نوع عملیات آن، محل تامین اعتبار و میزان آن مشخص شده که حتما در کلانشهرهای کشور اتفاق می افتد.
بهره برداری از بیش از ۱۴ هزار کلاس و افتتاح سه طرح آموزشی در خراسان رضوی
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش که در سفر به خراسان رضوی در شهرستان تربت حیدریه یک طرح آموزشی را افتتاح کرد و کلنگ آغاز اجرای یک طرح دیگر را بر زمین زد. در شهرستان نیشابور نیز سه طرح آموزشی با اعتباری افزون بر ۱۹۹ میلیارد ریال بهرهبرداری رسید یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.
همچنین با حضور وزیر آموزش و پرورش در نیشابور آموزشگاه امینیپور با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال و زیربنای ۶۷۰ متر مربع و آموزشگاه پدران آسمانی با اعتباری افزون بر ۳۴ میلیارد ریال و مساحت ۴۹۶ مترمربع، که از محل اعتبارات دولتی و مشارکت خیران ساخته شده اند، به بهرهبرداری رسید.
نوری علاوه بر افتتاح و یا کلنگ زنی ساخت پنج طرح آموزشی در نیشابور و تربت حیدریه، با فرهنگیان این شهرستانها دیدار کرد. به گفته وزیر آموزش و پرورش از ابتدای امسال ۱۴ هزار و ۷۰۰ باب کلاس درس با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان در کشور به بهرهبرداری رسیده است و امسال دولت برای تکمیل طرحهای نیمهتمام خیران مدرسهساز اعتباری افزون بر ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان اختصاص داد که این رقم در سال آینده به ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
نوری افزود: در حال حاضر پنج هزار طرح آموزشی در کشور در دست ساخت است که تعداد قابل توجهی از آنها سال آینده بهرهبرداری میرسند و براساس پیشبینی ها و با توجه به افزایش قیمت مصالح ساختمانی، اکنون بطور میانگین برای ساخت هر کلاس درس یک میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
سفر مشاور رییس جمهور به بوشهر
اهالی استان بوشهر هفته گذشته میزبان سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بودند. وی به نقد اصلاحیه اخیر قانون مالیات بر ارزش افزوده در حوزه مناطق آزاد و پیش بینی درآمدهای آن در قانون بودجه سال آینده پرداخت و به خبرنگاران اینطور توضیح داد: اصلاحیه اخیر قانون مالیات برارزش افزوده ابهامات زیادی در حوزه مناطق آزاد دارد به نحوی که امروز در مناطق آزاد ۲ بار مالیات بر ارزش افزوده از مودیان مالیاتی کم میشود و این پذیرفتنی نیست.
وی که برای شرکت آیین معارفه مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری به بوشهر رفته بود در این مراسم گفت: قوانین دست و پاگیر، باعث کوچ سرمایه گذاری از مناطق آزاد کشور به سمت کشورهای همسایه شده است. موضوع مهم در مناطق آزاد، مشوقات و معافیت های گمرکی و مالیاتی است که اکنون در هر دو حوزه خدشه وارد شده و این امر موجب خواهد شد جاذبه های مناطق آزاد از بین برود.
محمد بیان کرد: متاسفانه به دلیل عملکردهای گذشته، در حال حاضر دید درستی نسبت به مناطق آزاد در کشور وجود ندارد و باید این روند اصلاح شود.
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی اظهار داشت: ما به دنبال رونق مناطق آزاد هستیم اما عده ای قوانینی وضع می کند که نقض غرض می شود، لذا هماهنگی مجلس، وزارت اقتصاد، امور مالیاتی و گمرک برای اصلاح این روند ضروری است.
آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به هفت هزار و ۲۰۰ روستای کشور
در هفته چهارم بهمن ماه عملیات اجرایی آبرسانی به هفت هزار و ۲۰۰ روستای کشور با همکاری سازمان بسیج آغاز شد؛ سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در مراسمی که به همین مناسبت در زنجان برگزار شد، گفت: مرحله نخست این طرح در هزار و ۱۰۰ روستا در کمتر از ۶ ماه انجام می شود و آبرسانی به همه این روستاها در یک دوره سه ساله به پایان می رسد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: ما در قالب اجرای طرح های محرومیت زدایی در سایر موضوعات همچون تامین آب کشاورزی، تمرکز بر جهش تولید در محصولات کشاورزی و محصولات مزیت دار و راهبردی، با دولت در حال توافق هستیم و این مسیر را در همه موضوعاتی که نیاز به نقش آفرینی سازمان یافته مردمی در امتداد وظایف دستگاهها دارد، ادامه خواهیم داد.
اجرای طرح جامع محرومیت زدایی در ۱۰ هزار و ۲۸۳ روستای کشور
سردار محمد زهرایی رییس سازمان بسیج سازندگی از اجرای طرح جامع محرومیت زدایی در ۱۰ هزار و ۲۸۳ روستای کشور در مدت چهار سال اجرایی خبر داد و گفت: این طرح در یکهزار و ۸۷ محله هم عملیاتی خواهد شد.
به گفته وی این برنامه برخاسته از طرح جامع محرومیت زدایی مردمپایه است که سازمان بسیج از سال گذشته آن را طرح کرده است.
وی در سخنانی به اجرای طرح جامع محرومیت زدایی اشاره کرد و افزود: این طرح را روی میز دولت قبلی هم گذاشتیم ولی کمتر استقبال شد، در دولت سیزدهم که رویکرد مردم نوازی و محرومیت زدایی را در پیش گرفته است، از این طرح استقبال شد.
رییس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه طرح جامع محرومیت زدایی در ۱۰ هزارو ۲۸۳ روستای کشور در مدت چهار سال اجرایی میشود، اظهار داشت: این طرح همچنین در یکهزار و ۸۷ محله هم عملیاتی خواهد شد. اولویت ما در این طرح، تامین آب شرب روستایی، تامین آب کشاورزی، مسکن محرومان، جاده های روستایی و راههای بین مزارع است.
زهرایی با بیان اینکه در قالب طرح جامع محرومیت زدایی در توافقی که با وزرات نیرو انجام شده است، طرح بسیج آبرسانی به روستاها را خواهیم داشت، گفت: این طرح از جنس یک کار جهادی، غیر انتفاعی و مردمی است و در فاز نخست آن عملیات آبرسانی به یکهزارو ۲۰۰ روستا انجام میشود.
سفر نایب رئیس اول مجلس به فارس
علی نیکزاد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در سفر به استان فارس از پروژه کانالهای پایاب سد سلمان فارسی قیر و کارزین، پروژه احداث جاده فیروزآباد به کوار، پروژه فاز ۲ پالایشگاه فراشبند، پروژه راه روستایی تنگ خیاره به نگارستان در بیضا و پروژه جاده سپیدان – اقلید بازدید کرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برنامه دولت مبنی بر ایجاد صندوق پیشرفت و عدالت در استانها گفت: این اقدام از جمله کارهای ویژه دولت است و ما قطعا از آن حمایت خواهیم کرد، در شرایط امروز مجلس، دولت و قوه قضائیه هیچ چارهای ندارند و مجبور و محکوم به موفقیت هستند. همه ما به دنبال افزایش سرمایه اجتماعی دولت و رشد، پیشرفت و تعالی دولت در عرصههای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی هستیم و نمایندگان در این راه حتما کمک خواهند کرد.
در ادامه این گزارش برخی از مهمترین اقدامات دیگر مسوولان در سفر به استان های مختلف در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۹ بهمن ماه تشریح می شود:
علی رسولیان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک شهرک های صنعتی ایران افتتاح پنج واحد تولیدی در شهرستان هفتکل به استان خوزستان رفت؛ وی در حاشیه افتتاح طرح ها با بیان اینکه ساخت کارگاه های کوچک باعث ایجاد اشتغال و رونق تولید با سرمایه و زمان کم می شود، گفت که در خوزستان ۱۵۰ کارگاه تولیدی ساخته می شود.
رسولیان یکی از اهداف این وزارتخانه را تاسیس کارگاه های کوچک دانست و گفت: در کشور ۸۰۰ کارگاه تولیدی تا کنون تاسیس شده است و عزم دولت سیزدهم کمک به فعالان اقتصادی برای راه اندازی واحدهای راکد است.
هوشنگ محمدی مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی در سفر به استان لرستان با بیان اینکه ۱۲۵ میلیون تن محصولات کشاورزی سالانه در کشور تولید و ۹۵ درصد امور این بخش توسط مردم انجام میشود،گفت: امروز در حال حرکت به سوی اقتدار غذایی هستیم که این امر ارزآوری، ایجاد شغل پایدار و امنیت غذایی را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه لرستان در تولید حبوبات رتبه نخست کشور را دارد افزود: باید برش استانی امنیت غذایی تدوین شود چراکه این یک نگاه ملی است و وزارتخانه در کنار استانها خواهد بود.
عباس تابش معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت(صمت) در سفر به استان کرمان با تببین اجرای طرح درج قیمت تولید کننده بر روی کالا اعلام کرد: هدف نخست اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده شفاف سازی و هدف دوم آن کاهش قیمتهاست.
وی به این نکته اشاره کرد که در جریان اجرای این طرح ضمن احصای سه هزار قلم کالا در این طرح مشاهده شد که قیمت یکهزار و ۷۰۰ قلم کاهش بین پنج تا ۶۵ درصدی دارد.
علیرضا مهاجر معاون وزیر جهادکشاورزی در امور زراعت در حاشیه بازدید از مجتمع کشت و صنعت کارون در شوشتر در شمال خوزستان افزود: توسعه کشت پاییزی چغندرقند در خوزستان به دلیل مصرف کم آب ، عملکرد بالا ، تناوب کشت و وجود خاک و آب مناسب اقتصادی است ضمن آنکه کشت قراردادی این محصول تا حدود زیادی خیال چغندرکاران را برای خرید راحت کرده است.
به گفته وی گفت: این وزارتخانه و مجموعه دولت از کشت چغندر قند در خوزستان به دلیل مزیتهای نسبی فراوان و افزایش تولید شکر از محصول چغندر قند حمایت میکند.
سیدمحمدرضا حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به استان قزوین گفت: اجرای عدالت و مبارزه با تبعیض که شعار دولت سیزدهم و رییس جمهور است، در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد.
وی افزود: امروز در وزارت مردم(تعاون، کار و رفاه اجتماعی) هدف ما از تحول ها و تغییرات این است که سیستم را به عدالت نزدیک کنیم که شعار رییس جمهور است که به معنی مبارزه با تبعیض و فساد است و هرکس باید این کار را از اداره و میز کار خود شروع کند.
در همین حال فاز نخست ورزشگاه پنج هزار نفری شهرستان چالوس هفته گذشته با حضور بنیامین شکوه فر معاون پارلمانی وزیر ورزش و جوانان و مدیران استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید. وی در مراسم افتتاح فاز نخست ورزشگاه پنج هزار نفری شهرستان چالوس مجموع پروژه های نیمه تمام ورزشی کشور را چهار هزار و ۲۰۰ مورد اعلام کرد.
وی از وجود ۲۸۸ پروژه ورزشی بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در کشور خبر داد و گفت که این پروژهها سال آینده تکمیل و به بهرهبرداری می رسد.
اکبر نیکزاد رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در آیین افتتاح ۴۵۴ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد در منطقه گرمدره شهرستان کرج با اشاره اینکه سالانه نوسازی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در کشور هدفگذاری شده است، گفت: اکنون در مجموع ۵۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی کشور نوسازی و مقاوم هستند.
وی افزود: طبق برنامه ریزی تا سال ۱۴۱۰ تمام واحدهای مسکونی روستایی کشور مقاوم سازی و نوسازی می شوند.
هاشم داداشپور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان از وجود ۸۵۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی در کشور خبر داد و گفت: روند رشد جمعیتی این دانشجویان (طی سالهای اخیر) بشدت افزایش داشته است.
وی اظهارداشت: اینک سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاهای کشور مشغول به تحصیل هستند و این درحالی است که تا حدود ۳۰ درصد از کل جمعیت دانشجویی را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهد.
سردار حسین اشتری فرماندهکل نیروی انتظامی در مشهد برلزوم بازنگری در قانون بهکارگیری سلاح ضروری برای نیروی انتظامی تاکید کرد.
حجت الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور در زنجان تاکید کرد که حمایت از تولید اولویت قوه قضاییه است. به گفته حجت الاسلام محمد جعفر منتظری شرایط اقتصادی جامعه حکم میکند که دستگاه قضایی همچنان در راستای حمایت از تولید و رفع موانع آن، حضور فعال در صحنه داشته باشد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در رشت تاکید کرد: هیچ دشمنی نمی تواند چشم طمع به کشورمان داشته باشد. امیر سرتیپ کیومرث حیدری ادامه داد: وظیفه ذاتی ارتش تمامیت ارضی و استقلال کشور است که در رکاب ولی امر مسلمین این ماموریت را به صورت عینی جامه عمل پوشانده است.
میرسامان پیشوایی رییس سازمان ملی بهرهوری ایران در سفر به ساری اعلام کرد: ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی کشور در سال آینده باید با بهرهوری محقق شود.
در بندرعباس سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بازدید از از یگان های نیروی دریایی سپاه مستقر در جنوب کشور و ارزیابی آمادگی های رزمی اعلام کرد که دشمنان در مقابل اقتدار ایران اسلامی ناتوان و زمین گیر شدهاند.حکام آن دوران در مقابل آمریکا زانو می زدند، ذلیل بودند اما با پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان از سرزمین ما بیرون رانده شدند.
علی خیرالدین معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفر به بوشهر با بیان اینکه ایران رتبه ۱۵ تولید علم را در دنیا دارد، تاکید کرد: امروز ایران از بسیاری از کشورهای دیگر جلوتر و در منطقه اول است و باید از این رتبه با تمام وجود صیانت کرد.
علی حسین رعیتی فرد معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای شرکت آیین معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به لرستان عزیمت کرده بود،گفت: تامین معیشت و مسکن کارگران دغدغه رییس جمهور است و رفع مشکلات اقتصادی این قشر با بررسی های ویژه دنبال میشود.