سید محمد موسوی روز یکشنبه به مناسبت هفته کارآفرینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اشتغال از نیازهای ضروری افراد جامعه است و بیکاری نیز از معضل های جدی به شمار می رود و متاسفانه معلولان زیادی هستند که با مدارک دانشگاهی بالا ادارات و سازمانها از پذیرش آنها امتناع میکنند.
وی اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از دستگاهها تنها به بهانه معلولیت و محدودیت یک فرد او را از کنار گذاشته و همه انگیزه، انرژی و تلاش فرد دارای معلولیت را ناکام میگذارند.
موسوی با اشاره به اینکه خود از دوران کودکی دچار معلولیت بوده است،تصریح کرد: یکی از مهمترین دغدغههایی که در مورد معلولان دارم موضوع اشتغال آنها بود که با اراده و تلاش توانستیم زمینه اشغال بخشی از این افراد را فراهم کنیم.
کارآفرین نمونه کشور تاکید کرد: هم اکنون ۹۲ درصد کارکنان شاغل در کارخانه ما از معلولان هستند و همین موضوع باعث شده که نحوه به کارگیری و اشتغال این تعداد معلول در دنیا منحصر به فرد باشد.
وی خاطر نشان کرد: همچنین در این کارخانه افراد سالم شاغل در خط تولید هم باید جزو خانواده معلولان باشند.
موسوی تصریح کرد: اولویت به کارگیری معلولان بومی بودن آنهاست و میکوشیم فعالیت این گروه را توسعه دهیم اما با این حال یکهزار و ۲۰۰ معلول با گذشت ۱۰ سال همچنان در صف انتظار اشتغال به سر میبرند.
این کارآفرین با بیان اینکه معلولان نه تنها در خط تولید کارخانه بلکه در آزمایشگاه، فنی و مهندسی و واحد علوم و فنون و نوآوری نیز کار میکنند، افزود: تلاش شده تا معلولان جسمی حرکتی ، نابینا و ناشنوا در مجموع مشغول به کار شوند.
وی یادآور شد: هر ۶ ماه یکبار معلولان شاغل در واحد تولیدی ما از حیث سلامت مورد بررسی (چک آپ) قرار می گیرند تا معلولیت اولیه آنها به معلولیت ثانویه تبدیل نشود و همچنین در کارخانه اتاق ورزش نیز اختصاص داده شده و برای اینکه کارکنان ملزم به استفاده از ورزش باشند ساعت ورزش اضافه کار حساب میشود.
موسوی تاکید کرد: حقوق افراد معلول شاغل در این کارخانه براساس قانون کار و عیناً شبیه افراد سالم پرداخت میشود.
وی افزود: در شرایط کرونا و تحریم ها هیچ یک از نیروهای شاغل خود را تعدیل نکرده ایم بلکه سعی کردیم تا حد امکان رفاهیات آنها را نیز تامین کنیم.