به گزارش خبرنگار ایرنا، این گروه سرود در سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، قطعات مرد نبرد، افتخار من، سرودهای انقلابی، بارکد، تا آخرش هستیم و صدای آشنای زندگی را با یک گروه ۲۵ نفره خواندند.
گروه سرود «شهید فرجی» در ابتدای سال ۹۸ با جمعی از نوجوانان و جوانان خوش ذوق و فعال شکل گرفت تا شروعی بر آغاز فعالیت های خود باشد.
در این سال ها گروه سرود شهید فرجی همواره با اجراهای مناسبتی و هماهنگ خود در سازمان ها و مراکز مختلف فعالیت داشت و در بسیاری از سازمان ها به دلیل اجراهای خوب خود دعوت شده است.
امیرحسین کارگذار، ابوالفضل دامدارلو، مهرداد تقی زاده، حمیدرضا یوسفی، سجاد جعفری، مرتضی رستم زاده، مهدی نصیری، احسان راهی، الیاس رسولی، محمد حیدری، ابوالفضل نقی پور، میلاد ملک پور، متین ملک پور، سپهر زوله، محمدرضا قنبری، محمد ابراهیمی، شایان محمدیان، مهدی فتحعلیان، علی اصغر قهرمانی، محمد ایمانی، امیررضا بابایی، سهیل نجف فرد، مرتضی حسین زاده، مهدیار زیرک، علیرضا داعی و محمدامین نیک پیشه اعضای گروه سرود شهید فرجی را تشکیل می دهند.
سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دبیری حسن ریاحی در بخشهای رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار میشود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه همچنین نشستهای پژوهشی برنامههای دیگر این دوره از جشنواره است.
آمار سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر حاکی از آن است که این جشنواره با هزار و ۶۹۰ هنرمند (شامل هزار و ۳۰۴ مرد و ۳۸۶ زن) در قالب ۱۷۰ اجرای موسیقی در تهران و ۹ استان کشور اجراهای صحنه ای خود را به روی سِن می برند.