به گزارش خبرنگار ایرنا ، رضا علیخانی روز یکشنبه در جلسه مجمع نمایندگان استان مازندران که به میزبانی شهرستان تنکابن برگزار شد ، افزود : این میزان اعتبار در مدت سه سال تخصیص می یابد تا مشکلات در این حوزه به حداقل برسد.
وی با بیان اینکه مشکلات استان با برنامه ریزی و وفاق همگانی برطرف خواهد شد ، اظهار داشت: باید برای توسعه سند چشم انداز در سه حوزه اقتصاد ، زندگی مردم و محیط زیست داشته باشیم و ستاد تحول در استان شکل بگیرد.
علیخانی خاطرنشان کرد : در حوزه راهداری با مشکلات زیادی مواجه هستیم که از آن جمله می توان به قدمت بالای پل ها در محور اصلی و کمبود تجهیزات راهداری و لجستیکی اشاره کرد.
وی طرح آزادراه چالوس تا رامسر در غرب مازندران را بسیار ارزشمند توصیف کرد و افزود : باید در کنار چنین طرح های بلند مدتی ، پروژه های کوتاه مدتی نیز اجرا شود تا مشکلات موجود به حداقل برسد.
معاون استاندار مازندران گفت : باید به لحاظ تجهیزات راهداری آنقدر تقویت شویم تا در زمان بارش برف و باران ، برای مردم استان مشکلی ایجاد نشود.
وی به اجرای طرح های هادی در استان اشاره کرد و یادآور شد : متاسفانه اجرای طرح های هادی برای مردم استان مشکلاتی را ایجاد کرده و آنها از این وضعیت ناراضی هستند و باید در جهت رفع این مشکل تلاش نمایم.
با نگاه ملی و فرااستانی برای مازندران برنامه ریزی شود
ییس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با اشاره به سفر آتی ریاست جمهوری به این استان گفت : باید با نگاه ملی و فرااستانی برای مازندران برنامه ریزی شود تا بتوانیم بهترین خدمات رسانی را به مردم داشته باشیم.
رضا حاجی پور افزود : مازندران یک استان سه میلیون نفری نیست چرا که در برخی ایام به واسطه گردشگرپذیر بودن با موجی از مسافر مواجه می شوین و باید به اندازه جمعیت دو استان خدمات رسانی کنیم.
وی اظهار داشت : با بودجه استانی نمی توان خدمات ملی ارائه داد و در این زمینه همیشه با مشکلاتی مواجه هستیم و بنابراین باید در سفر ریاست جمهور به مازندران این نکته لحاظ شود.
حاجی پور به مشکلات حوزه آب ، گاز ، برق و دیگر حوزه های خدماتی مازندران اشاره کرد و افزود : در مازندران ۲ هزار و ۲۴۰ مگاوات برق تولید می شود اما نیاز استان سه هزار و ۲۶۰ مگاوات است که با یکهزار مگاوات کمبود برق مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه مازندران در حال حاضر باکمبود ۶ میلیون متر مکعب گاز در شبانه روز مواجه است ، خاطرنشان کرد : ۶ هزار کیلومتر از ۲۰ هزار کیلومتر شبکه آبرسانی مازندران مازندران فرسوده است و باید برای بازسازی و ساماندهی آنها تدبیری اندیشید.
رییس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس گفت : اگر آب های سطحی مازندران مهار شود و کمبود آب زراعی را جبران کنیم ، می توانیم تا سه میلیون تن صادرات برنج داشته باشیم.
نماینده مردم شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت : متاسفانه بسیاری از شهرهای مازندران با تنش آبی مواجه هستند و این درحالی است که خیلی ها فکر می کنند که استان های شمالی با مشکل آب مواجه نیستند.
سید شمس الدین حسینی افزود : مشکلات مردم غرب مازندران باید در همین منطقه برطرف شود تا سفرهای آنها به مرکز استان کاهش یابد و برای این منظور لازم است تا مدیران استانی بیشتر به این نقطه از استان سفر کنند.
وی اظهار داشت : اگر جلسات برخی کمیسیون ها در غرب مازندران برگزار شود دیگر نیاز به سفر مردم به مرکز استان نیست و مشکلات آنها در سریع ترین زمان ممکن برطرف خواهد شد.
فرماندار تنکابن نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های بالای این شهرستان گفت : تنکابن از ظرفیت های بسیار بالایی در حوزه های مختلف برخوردار است که باید با اصلاح برخی قوانین آنها را حفظ نماییم.
سید امیر حسینی جو به ساماندهی رودخانه ها اشاره کرد و افزود : باید قوانین در این حوزه اصلاح شود تا بتوانیم رودخانه ها را بیش از پیش ایمن نماییم.
وی اظهار داشت : ۹۲۰ قطعه ده هکتاری در غرب مازندران داریم که بواسطه قوانین دست و پا گیر امکان استفاده از این ظرفیت وجود ندارد و باید تلاش کرد تا این مشکل برطرف شود.