کوروش امیری روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه عمده این تسهیلات مربوط به مشاغل خانگی، کارگاهی و قالیبافی است، اظهار داشت: در حوزه اشتغالزایی، سقف تسهیلات امدادی ۳۰۰ میلیون ریال است که تاکنون ۶ میلیارد و ۹۲۰ میلیون ریال مصوب، و پرداخت شده است.
وی گفت: تاکنون تسهیلات امدادی و بانکی به ۱۰۵ نفر در حوزه کاریابی، ۸۰ نفر آموزش مهارتی، ۶۰ نفر پایدارسازی، ۴۷ نفر مقدماتی و ۱۴ نفر مقدماتی شغلی پرداخت شده است.
رییس کمیته امداد پاکدشت با اشاره به توانمندسازی ۶۸ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد پاکدشت گفت: مددجویان تحت پوشش با دریافت تسهیلات خوداشتغالی و ایجاد شغل مناسب، پس از بررسی درآمد کافی، از لیست دریافت کمک هزینه معیشتی حذف میشود ولی همچنان برخی خدمات به آنها ارائه میشود.
وی افزود: امسال پنج میلیارد ریال هزینه بازنشستگی به ۲۵۰ مددجوی کمیته امداد پاکدشت پرداخت شده است.
امیری با اشاره به پرداخت هزینههای کمک درمانی مددجویان اظهار داشت: طی یکسال گذشته ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال مکمل درمان بیماریهای خاص، صعبالعلاج و نگهداری سالمند به ۶۹۸ نفر از مددجویان پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه چهار هزار و ۵۰۰ مددجو از خدمات کمیته امداد پاکدشت برخوردار میشوند، افزود: از این تعداد مددجو ۲ هزار و ۵۵۰ نفر بانوان زیر ۵۰ سال و مابقی افراد سالمند و بالای ۵۵ سال هستند.
رئیس کمیته امداد پاکدشت از فعالیت ۲۰ مرکز نیکوکاری در سطح شهرستان خبر داد و افزود: به منظور تسهیل در خدمترسانی و سهولت در رفتوآمد مددجویان، ۲۰ مرکز نیکوکاری به عنوان امداد کوچک و بازوان کمیته امداد در مناطق مختلف پاکدشت راهاندازی و حدود هزار و ۸۰۰ پرونده تحویل این مراکز داده شده که هر مرکز به ۱۵۰ تا ۲۰۰ سالمند خدمات ارائه میکند.
وی با اشاره به نقش مراکز نیکوکاری در محرومیت زدایی و توسعه فرهنگ انفاق و احسان گفت: مراکز خیریه پاکدشت در حوزههای تامین مسکن، معیشت نیازمندان، تامین جهیزیه زوجهای جوان،ارائه وام اشتغالزایی و درمان فعالیت داشته و به نیازمندان خدمات ارائه میدهند.
امیری با اشاره به حمایت ۲ هزار و ۷۲۹ حامی از این نهاد بیان کرد: ۲۳۴ فرزند یتیم و ۷۱۲ کودک محسنین که خانواده آنها توانایی رفع نیازشان را ندارد، تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند که متوسط پرداختی ایتام ۵ میلیون و ۹۲ هزار ریال و متوسط پرداخت کودکان طرح محسنین ۲ میلیون و ۴۵۰ ریال است.
وی افزود: هزار و ۱۸۹ دانشآموز و ۷۰ نفر دانشجو و طلاب تحت حمایت و خدمات کمیته امداد پاکدشت قرار دارند.
رییس کمیته امداد پاکدشت با اشاره به آسیبهای ناشی از بیماری کرونا افزود: از ابتدای شیوع ویرو کرونا یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال از طریق ستاد ملی کرونا به شهرستان اختصاص یافت که یک میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال بین مددجویان آسیب دیده از کرونا اختصاص و مابقی بین مراکز نیکوکاری تقسیم شد.
پاکدشت با۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.