به گزارش ایرنا ، سعید کهنسال روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی امور ایثارگران مازندران در ساری افزود: در سالهای گذشته ارایه تسهیلات اشتغالزایی به خانوادههای شهدا و ایثارگران بدون ارایه مدارک مهارتآموزی بود که این رویه اکنون در مازندران برچیده شده و برای اعطای تسهیلات کارآفرینی به افراد جویای کار تحت پوشش خانوادههای شهدا و ایثارگران، ارایه طرح و مدارک مهارت آموزی الزامی است.
وی توضیح داد : در نظر داریم با اعطای مجوز بنگاههای تولیدی به کارآفرینان ایثارگر، شغل جمعی برای افرادی جویای کار خانواده شهدا و ایثارگران ایجاد کنیم که با این رویه به طور حتم نرخ آمار بیکاری این قشر از جامعه کاهش چشمگیری مییابد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان این که رویکرد تخصیص تسهیلات به ایثارگران بدون ایجاد شغل را دیگر دنبال نخواهیم کرد، گفت : باید ساختار ایجاد اشتغال در حوزه امور ایثارگران را هدفمند کنیم تا از هدر رفت منابع مالی در این حوزه جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: تعداد قابل توجهی از فرزندان خانوادههای شهید و ایثارگر در استان مازندران فاقد شغل مناسب هستند و با توجه به محدودیتهایی که دستگاههای اداری و اجرایی برای استخدام دارند به طور حتم برای رفع چالش بیکاری این گروه هدف، اجرای طرحهای کارآفرینی می بایست در اولویت قرار گیرد.
کهنسال تصریح کرد: در حال حاضر قوانینی مانند تبدیل وضعیت شغلی ایثارگران وجود دارد، اما این قانون پاسخگوی تعداد ایثارگران جویای شغل نیست که باید در سطح ملی پیگیر این دغدغهها باشیم.
وی با تاکید بر اجرای قانون جامع حمایت از ایثارگران در مازندران گفت: حُسن اجرای این قانون نیازمند عزم تمام مسوولان دستگاههای اجرایی و خدماتی است و نباید کاغذبازیهای اداری مانع خدماتدهی مناسب به ایثارگران شود.
مازندران در دوران جنگ تحمیلی بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید، ۳۴ هزار جانباز و ۲ هزار و ۴۰۰ آزاده سرافراز را تقدیم نظام اسلامی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰
ساری - ایرنا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت که تولید شغل و ترویج کارآفرینی با تاسیس بنگاههای تولیدی و اقتصادی ویژه خانوادههای شهدا و ایثارگران در استان در دست اجرا است که میتواند بخشی از مشکل اشتغال این گروه را حل کند.