کرمانشاه - ایرنا - پوستر دومین جشنواره هنرهای مفهومی روز یکشنبه با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه و مدیران دستگاه های فرهنگی استان در استانداری رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس انجمن گرافیک استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به اینکه هنرهای مفهومی برای دنیا سابقه ای ۱۰۰ ساله دارد ولی در کشور ما از سال ۱۳۷۸ مطرح شده است، گفت: هنرهای مفهومی فقط مختص یک رشته نیست و شبیه این نمایشگاه را در هیچ استانی به جز کرمانشاه نداشتیم.

«روزبه حبیبیان» از ارسال ۹۳ اثر ۴۴ هنرمند از شهرهای مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره خبر داد و افزود: این آثار ۱۰ اسفند در نمایشگاه قابل رویت هستند و در زمینه های مختلفی چون آسیب‌های اجتماعی و مخاطرات زیست محیطی و سایر حوزه ها طراحی شده که می‌توان در محوطه‌ای به صورت دائم نگه داشته شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه هم در این نشست با اشاره به اینکه این استان در زمینه هایی چون شعر ، داستان نویسی ، خوشنویسی ، موسیقی ، نویسندگی و گرافیک صاحب مفاخری در سطح ملی است ادامه داد: انجمن گرافیک استان هم یکی از قوی ترین انجمن های کشور است که برگزاری جشنواره هنرهای مفهومی یکی از ابداعات این انجمن است که به جز تهران در هیچ استان دیگری برگزار نمی‌شود.

«بهرام فاضلی زاد» جشنواره هنرهای مفهومی را یک مفهوم نوینی از هنر و آفرینش های هنری دانست و افزود: هنرهای مفهومی جزو مفاهیم نوینی است در هنر جهان که نگاه متفاوتی به خلق آثار هنری دارد و آنگونه که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان دارد پرچمدار هنرهای مفهومی در کشور تهران و کرمانشاه است.

وی با اشاره به اینکه تهران تاکید دارد برگزاری این جشنواره و این رویکرد را تعطیل نکنیم، گفت: اولین جشنواره هنرهای مفهومی را به صورت استانی برگزار کردیم و این دوره را قصد داشتیم به وسعت غرب کشور برگزار کنیم که از دیگر استان های کشور هم آثار خود را ارسال کردند و در نتیجه به یک جشنواره ملی تبدیل شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه بر اختصاصی شدن این جشنواره برای استان تاکید کرد و افزود: باید استانداری و سازمان برنامه، بودجه خاصی برای این جشنواره پیش بینی کنند و سایر دستگاه های اجرایی هم مجاب شوند تا از نبوغ و خلاقیت این هنرمندان در خلق آثار شهری استفاده کنند.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه هم در این آیین رونمایی با اشاره به اینکه کرمانشاه از دیرباز مهد بزرگان زیادی بوده است گفت: نباید از گذشته کرمانشاه غافل شویم چرا که این استان در بخش های مختلف بزرگانی داشته که برای رشد و ارتقا این شهر تلاش کردند تا به چنین جایگاهی برسد.

«حسین خوش اقبال» حل مشکلات جامعه را با زبان فرهنگ و هنر ممکن دانست و افزود: استاندار کرمانشاه هم با توجه به اینکه جایگاه فرهنگ این استان را به خوبی می‌شناسند، تمایل داشتند در این مراسم حضور داشته باشند اما به دلیل حضور وزیر راه در استان امکان پذیر نشد.