اهواز - ایرنا - دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: همه دستگاه‌های اجرایی و اداری دولتی، غیردولتی و عمومی خوزستان طبق قانون ملزم هستند شورای امر به معروف و نهی از منکر را در مجموعه خود تشکیل دهند.

به گزارش ایرنا بهمن شهریاری روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سرسرای اداری تبلیغات اسلامی خوزستان افزود:بسیاری از دستگاه‌های دولتی و عمومی استان هنوز هیچ اقدامی برای تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر انجام نداده‌اند و این ترک فعل پیگرد قانونی و قضایی هم دارد.
وی گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان موضوع تشکیل نشدن شورای امر به معروف و نهی از منکر را در دستگاه‌های اجرایی و اداری استان پیگیری خواهد کرد.
به گفته وی ۶۰ درصد تخلفات و ناهنجاری های اجتماعی متوجه دستگاه‌های دولتی و عمومی است که در مواردی به وظایف قانونی خود آشنا نیستند.
شهریاری با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر مطالبه عمومی است و اگر در احیای این فریضه کوتاهی شود افراد ناصالح در کشور حاکم خواهند شد افزود:بی تفاوتی و ترک فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر جامعه را به سمت آلودگی‌ اخلاقی و ناهنجاری‌ اجتماعی سوق خواهد داد و این مساله امنیت اجتماعی خانواده ها و جوانان را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.
دبیر ستاد احیای امربه معروف و نهی از منکر خوزستان با بیان اینکه این فریضه الهی نباید با موضع گیری جناح های سیاسی، طایفه‌ای و شخصی آمیخته شود ادامه داد: برخی مدیران این فریضه واجب را با معیارهای شخصی و فکری خود ارزیابی می‌کنند و این یک خطای بزرگ است.
شهریاری با بیان اینکه ۱۶ مصداق امر به معروف و نهی ازمنکر داریم که بیشتر آنان روی زمین مانده است افزود: حجاب و عفاف، محیط زیست، بهداشت و مسایل و تخلفات اداری از عرصه‌ها و مصداق‌های امر به معروف و نهی از منکر هستند.
وی کار تشکیلاتی و منسجم را برای احیای این فریضه واجب از الزامات عمل به این فریضه دانست و افزود:علاقه‌مندان به همکاری با این ستاد می‌توانند به عنوان ضابط قضایی با کارت رسمی فعالیت کنند.

سگ‌گردانی برای جامعه ایرانی قابل قبول نیست
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان سگ گردانی را یک ناهنجاری اجتماعی که مورد قبول جامعه اصیل و متدین ایرانی نیست توصیف کرد و افزود: نگهداری حیوانات از جمله سگ در محیط انسانی تابع مقررات و ضوابط خاصی است ولی رعایت نمی‌شود.
شهریاری با اشاره به اینکه نگهداری سگ و همچنین رها شدن سگ های ولگرد از مصادیق معضلات اجتماعی است که امنیت روحی و روانی شهروندان را تهدید می‌کند، مرگ یک استاد دانشگاه آزاد اسلامی اهواز که درجریان فرار از حمله سگ ها ، در برخورد با خودروی عبوری فوت کرد نمونه‌ای از پیامدهای وجود سگ‌های ولگرد در سطح شهرهای استان از جمله کلانشهر اهواز بیان کرد و گفت: این مساله یک مطالبه عمومی است و باید مرکز بهداشت و دانشگاه خطرات نگهداری سگ های خانگی و رهاسازی سگ های ولگرد را تبیین کنند.

تبیین یک ضرورت اجتماعی برای پیشگیری از تحریف‌ها
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص ضرورت "تبیین" به عنوان یک معروف اجتماعی بیان کرد: جهاد تبیین برای پیشگیری از تحریف‌ها یک مسوولیت انقلابی و شرعی است.
شهریاری افزود: دشمن تلاش و برنامه ریزی می کند تا حقایق را مخدوش و وارونه جلوه دهد تا به اهداف خود برسد.

گران فروشی از مصادیق منکر
وی گران فروشی و بهم ریختگی بازار و در نهایت دامن زدن به بی قانونی و هرج و مرج را از مصادیق منکر بیان کرد و گفت:گران فروشی ناشی از نبود نظارت عمومی و دستگاه‌های مسوول است.
وی ادامه داد: مردم در برخورد با گران فروشی نقش اساسی دارند و باید مطالبه کنند تا هرکس به خود جرات ندهد هر کاری خواست در بازار انجام دهد.

محکومیت قتل زن اهوازی
شهریاری قتل خودسرانه و شقاوت آمیز زن اهوازی را که در سطح ملی بازتاب منفی زیادی به همراه داشت محکوم و آن را جنایتی زشت و پلید توضیف کرد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر ابراز نکردن تنفر از این جنایت از سوی مسوولان ارشد استان بیان کرد: دستگاه قضایی به طور قطع با عوامل قتل زن اهوازی برخورد خواهد کرد و حتی اگر اولیای دم رضایت دهند برای جنبه عمومی این جنایت باید حکم عادلانه صادر شود.
وی با بیان اینکه این جنایت افکار عمومی و روح و روان مردم را به شدت جریحه دار کرده است افزود: هر عقل سلیمی این جنایت را محکوم می‌کند.