به گزارش ایرنا ، دکتر داود سیفزاده روز دوشنبه گفت: بر اساس نتایج منتشره توسط موسسه ISC در سال ۲۰۲۱، در کل ۵۸ دانشگاه از ایران در میان ۳۹۸ دانشگاه برتر از ۲۸ کشور اسلامی قرار دارند که در این بین دانشگاه محقق اردبیلی در بازه رتبهای ۲۰۰+ در بین دانشگاههای جهان اسلام قرار گرفته است.
وی افزود: در سال ۲۰۲۰ در کل ۱۹ دانشگاه جامع ایرانی حاضر در رتبهبندی فوق، رتبه بهتری نسبت به دانشگاه محقق اردبیلی کسب کرده بودند، در حالی که این تعداد در سال ۲۰۲۱ به ۱۶ دانشگاه جامع کاهش پیدا کرده است که حاکی از ارتقای سه پلهای جایگاه دانشگاه محقق اردبیلی در بین دانشگاههای جامع وابسته به وزات علوم، تحقیقات و فناوری میباشد.
سیفزاده اظهارکرد: در این رتبهبندی از شاخصهای پژوهش (با وزن۶۰ درصد) ، نوآوری (با وزن ۱۵ درصد) ، آموزش (با وزن ۱۰ درصد) و فعالیتهای بینالمللی (با وزن ۱۵ درصد) استفاده شده و فقط دانشگاههایی وارد رتبهبندی شدهاند که در سه سال اخیر حداقل ۵۰۰ سند علمی در پایگاه Web Of Science ثبت کرده باشند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.