به گزارش روز دوشنبه ایرنا ازشرکت برق منطقه ای تهران، مهدی موسوی سردری اظهار داشت: این پست سیار با درخواست فرمانداری شهرستان ملارد و شهرداری صفادشت در خصوص تامین برق پایدار با موسسه عمران و نگهداری شهرک صنعتی غیرانتفاعی صفادشت با هدف تامین برق مطمئن و پایدار واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک صنعتی اجرا شد.
به گفته وی، تامین برق پایدار و مطمئن واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی غیر دولتی صفادشت با ۵۰۰ واحد تولیدی و در حال فعالیت که از طریق پست ۶۳/۲۰ کیلوولت صفادشت (با سه دستگاه ترانسفورماتور ۳۰ مگاولت آمپر مجموعا ۹۰ مگاولت آمپر و بارگیری ۹۲% ) برق تامین می شد از مهم ترین اهداف این طرح است.
موسوی سردری ادامه داد: به منظور تامین برق واحدهای تولیدی جدید در آن شهرک و نیز در راستای حمایت از اشتغال و تولید و رفع محدودیت شبکه تامین کننده برق در شهرک صنعتی غیر دولتی صفادشت، توافقنامهای با شهردار صفادشت تنظیم و مبادله شد که با اجرای آن مجموع ظرفیت منطقه صفادشت از ۹۰ مگاولت آمپر به ۱۲۰ مگاولت آمپر ارتقاء یابد.
وی افزود: بنا به این توافق، شهرک صنعتی صفادشت متعهد به تامین و واگذاری زمین و تامین یک دستگاه پست سیار ظرف مدت سه ماه از تاریخ توافقنامه و شرکت برق منطقهای تهران نیز متعهد به تامین یک دستگاه ترانسفورماتور به ظرفیت ۳۰ مگاولت آمپر با چهار دستگاه فیدر ۲۰ کیلوولت خروجی، اتصال پست سیار به شبکه و نصب و راه اندازی پست سیار و بهرهبرداری از آن شدند.
مجری طرح پستهای فوق توزیع شرکت برق منطقه ای تهران یادآور شد: این پست طی مدت ۲ سال با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال توسط شرکت برق منطقهای تهران و با مشارکت شهرداری صفا دشت و موسسه عمران و نگهداری شهرک صنعتی صفادشت احداث گردید.
به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی صفادشت با ۸۰۰ هکتار وسعت و ۵۰۰ واحد صنعتی فعال بزرگترین شهرک صنعتی غیردولتی کشور میباشد و بهعنوان یکی از قطبهای صنعتی استان تهران مطرح است.