دکتر سیدعلی مظفرپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : ۲۷ درصد از مبتلایان بستری هم افرادی هستند که زنجیره تزریق واکسنشان را تکمیل نکردهاند و تنها یک یا دو دز واکسن زدهاند.
وی با اعلام این که از آغاز موج ششم تاکنون ۶۷۸ بیمار مبتلا یا مشکوک کرونایی در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری شده اند ، گفت که بیش از ۵۱ درصد این بیماران را زنان تشکیل می دهد.
مظفرپور میانگین سنی افراد کرونایی بستری را ۴۷ سال اعلام کرد و با اظهار این که در میان بستری شدگان از نوزاد کمتر از یک ماه گرفته تا کهنسال ۹۸ ساله دیده می شود ، افزود : حدود یک پنجم موارد بستری در بابل را کودکان زیر ۱۰ سال تشکیل و ۴۲ درصد را هم گروه سنی بالای ۶۰ سال تشکیل می دهند.
وی نقش واکسن و تکمیل زنجیره آن را در پیشگیری از ابتلا به اومیکرون مهم توصیف کرد و توضیح داد : بررسی های آماری به ما می گوید که تاکنون ۵۸ درصد از موارد بستری در موج ششم هیچ سابقهای از واکسیناسیون نداشتند، چهار درصد تنها یک دز واکسن تزریق کرده بودند ، ۲۳ درصد تا تزریق دو دز پیش رفتند و تنها ۱۵ درصد فقط هر سه دز را تزریق کردند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیشترین علایم مربوط به ابتلا به اومیکرون را تب، سرفه، دیسترس تنفسی، درد عضلانی، تهوع ،بی اشتهایی ، سردرد، استفراغ ، اسهال ،دل درد ،سرگیجه و درد قفسه سینه معرفی کرد وگفت : بیشتر افراد بستری در موج ششم از نظر داشتن بیماری های زمینه ای به ترتیب افرادی بودند که دارای فشار خون بالا ، دیابت ، بیماری های قلبی و سایر بیماری های مزمن بودند.
وی با درخواست از شهروندان برای تزریق واکسن و تکمیل زنجیره آن ، افزود : تاکنون بیش از ۸۹ درصد از جمعیت گروه هدف دستکم یک دز واکسن کرونا را دریافت کردند ، آمار تزریق دز دوم به ۸۰ و نیم درصد رسید و دز سوم هم تازه به اندکی بیشتر از ۳۰ درصد رسیده است.
طبق گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۵ بیمار کرونایی جدید در مراکز درمانی این شهرستان بستری شدند و تعداد کل بیماران به ۲۰۹ نفر افزایش یافته است.
همچنین ۳۰ بیمار بدحال کرونایی هم در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی بابل بستری ستند.