دکتر بهمن صادقی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سرعت انتقال اُمیکرون و چرخش فوق العاده آن در جامعه بسیار زیاد و سریع است.
وی اظهار داشت: از دلایل اصلی بالا بودن مرگ و میر در استان مرکزی و تفاوت عمده آن با سایر استانها، ساده انگاری بیماری و دیر مراجعه کردن مبتلایان به بیمارستانها است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این تفکر که اُمیکرون فرم شدیدی از بیماری را نمیدهد و یا میزان مرگ و میر آن نسبت به سویههای قبلی کمتر است، تصوری اشتباه است و مردم نباید در غفلت این باور نادرست، زندگی و سلامتی خود و اطرافیان شان را به خطر بیاندازند.
دکتر صادقی در ادامه خاطر نشان کرد: تعداد موارد مراجعه و بستری اطفال در حال افزایش است به طوری که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد موارد بستری در مراکز درمانی به کودکان اختصاص دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بسیاری از موارد فوت در بیمارستانها در بدو ورود به اورژانس و یا ۲۴ ساعت نخست اتفاق میافتد که نشان دهنده مراجعه دیر هنگام به مراکز درمانی است.
دکتر صادقی افزود: باز هم این تفکر که سایر اعضای خانواده و اطرافیان یک فرد مبتلا به کرونا نیز میتوانند از همان داروها و روشهای درمانی استفاده کنند در جامعه رواج یافته که این باور نیز، اشتباه و نادرست است.
وی با اشاره به اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک در استان به شدت کاهش یافته، از شهروندان خواست به محض ظاهر شدن علائم بیماری از جمله در اطفال به مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: بیمارستان امیرکبیر و بیمارستان امیرالمومنین اراک و کلینیک تنفسی آن به عنوان سانتر کرونا آمادگی لازم برای پذیرش ۲۴ ساعته موارد ابتلای کودکان و دیگر موارد مشکوک را دارد و پزشکان و متخصصان در هر ساعت از شبانه روز که نیاز باشد در محل حضور دارند.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.