خالد طاهری روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به توافقنامهای که با اتحادیه نانوایان استان بسته شده است افزایش قیمت نان مشروط به ارتقای کیفیت، رعایت بهداشت و رعایت وزن چانهها و زمان طبخ نان است.
وی ادامه داد: در صورتیکه این سه شرط رعایت نشود قیمت نان به روال سابق بازمیگردد و ۱۰۰ تومان ارزانتر میشود.
طاهری برتشدید نظارت بر پخت نان در استان خبر داد و گفت: در هر شهرستان دو تیم سه نفر متشکل از نماینده تعزیرات حکومتی، یک بازرس بسیجی و یک بازرس از سازمان جهاد کشاورزی بر نحوه پخت، رعایت بهداشت و وزن چانهها نظارت میکند و در صورتیکه استانداردها رعایت نشود با آن واحد مطابق دستورالعملهای موجود برخورد میشود.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، تنوع نانهای پخته شده در استان را از مهمترین برنامههای این سازمان برای ارتقای کیفی نان مصرفی مردم دانست و گفت: تلاش شده تا با الگوگیری از استانهای همدان و خراسان رضوی نانهای باکیفیت و متنوعی به مردم ارائه شود که در همین راستا برنامههای آموزشی پیشبینی شده است.
طاهری همچنین توزیع هوشمند نان را از دیگر برنامههای سازمان جهاد کشاورزی استان دانست و افزود: در پی آن هستیم که مردم بتوانند در قالب یک نرمافزار نان مصرفی خود را درب خانه تحویل بگیرند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد. سرانه مصرف آرد در استان به ازای هر فرد هشت کیلوگرم در ماه است.
در این استان یک هزار واحد نانوایی فعال است.