به گزارش ایرنا، طبق این ارزیابی شهرستان های محمودآباد و چالوس از نارنجی به قرمز تغییر رنگ داده اند.
در حال حاضر شهرستان های ساری، بابل، آمل، محمودآباد ، چالوس، قائمشهر ، نور، نکا، گلوگاه، رامسر ،بابلسر، جویبار ، سوادکوه، نوشهر ، فریدونکنار ، بهشهر، کلاردشت، عباس آباد و تنکابن در وضعیت قرمزکرونایی قرار دارند.
طبق گزارش وزارت بهداشت ، فقط شهرستان سواکوه شمالی وضعیت نارنجی کرونایی خود را طی هفته گذشته حفظ کرده است.
علاوه بر این، شهرستان های سیمرغ و میاندرود نیز در هفته ای که گذشت بدون تغییر بوده و در وضعیت زردکرونایی باقی ماندند.
در حال حاضر سیمرغ و میاندرود تنها شهرستان هایی هستند که رنگ زرد کرونایی را همانند هفته گذشته حفظ کرده اند.
رنگ زرد از سوی ستاد مقابله با کرونا به معنای خطر متوسط محسوب می شود. مناطقی که بین چهار تا ۶ نفراز میان هر یکصد هزار نفر بیمار کووید ۱۹ بستری به صورت روزانه داشته باشند با وضعیت زرد تعریف میشوند.
وضعیت قرمز یا خیلی پرخطر نیز به شرایطی اطلاق میشود که در یک شهر از هر صدهزار نفر، دستکم ۱۰ نفر روزانه به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شوند.
رنگ نارنجی به معنای وضعیت کرونایی پر خطر است .آمار روزانه بستری بیشتر از ۶ نفر از میان یکصد هزار نفر جمعیت ، آن منطقه را در وضعیت نارنجی تعریف می کند.
در حالی که مازندران حدود چهار ماه تقریبا آرام و با ثبات کرونایی را پشتسر گذاشت و با رنگ آبی کروناییوارد یازدهمین ماه سال شد، در بهمن ماه تعداد مرگهای کرونایی این استان از دو ماه گذشته بیشتر شده است و از اول بهمن تاکنون بر اساس آمارهای دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در مراکز درمانی این استان بیش از ۱۵۰ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند.
باوجود افزایش میزان بستری کرونایی و همچنین مرگ و میر ناشی از کرونا طبق اعلام علوم پزشکی مازندرتن رعایت پروتکل های بهداشتی در مازندران همچنان پایین است و زیر ۵۰ درصد می باشد.
در حال حاضر بر اساس آخرین آمار علوم پزشکی
مازندران و بابل ۹۸۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۲۳۶ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت
درمان قرار دارند.