عباس مقتدایی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آنچه که اکنون در سطح ملی باید به آن توجه شود این است که اصفهان ابنیه تاریخی و آثار ارزشمند و گرانبهایی دارد که هرگونه فرونشست میتواند به آنها لطمه بزند و خسارتهای جبرانناپذیری ایجاد کند بنابراین همه مسوولان در اینباره باید وارد عمل شوند.
وی اظهار داشت: با توجه به بافت تاریخی این استان و آثار مشهور ثبت شده، باید موضوع فرونشست با دقت، جدیت و مسوولیتپذیری بیشتری دنبال شود.
رییس مجمع نمایندگان شهرستان اصفهان افزود: بر این اساس نباید فرونشست زمین در اصفهان، به شوخی و بیتفاوتی گذرانده شود، بلکه این مساله از موضوعات بسیار مهمی است که در سالهای آتی و برای نسلهای آینده هم اثرگذار است و هرگونه بیدقتی امروز ما میتواند خسارتها را مضاعف کند و از سویی اقدامات ما میتواند آسیبهای آینده را کاهش دهد.
وی یادآور شد: در اینباره با مسوولان ملی مکاتباتی انجام شده و در نتیجه آن مقرر شد تا مدیریت موضوع فرونشست در اصفهان با جدیت انجام شود.
مقتدایی افزود: دستورات کشوری در نتیجه همین مکاتبات اخذ شده و جلسهای هم با حضور اعضای مجمع نمایندگان استان و مسوولان استانی از جمله استاندار تشکیل شد که یکی از محورهای اصلی آن موضوع فرونشست زمین بود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین این موضوع در مجمع نمایندگان شهرستان با مسوولیت بنده در بالاترین سطح دنبال می شود و موضع ما در قبال این پدیده مخرب جدی است زیرا حرف جدی فرونشست را نباید شوخی بگیریم بلکه باید این موضوع با مسوولیتپذیری کلان دولت خاتمه یابد.
بر اساس آمار و اطلاعات سازمان زمینشناسی در سال ۹۵ فقط ۲ درصد از مساحت استان اصفهان با فرونشست زمین مواجه بود در حالی که بر اساس نتایج آخرین مطالعات، اکنون حدود ۱۰ هزار کیلومتر مربع یعنی ۱۰ درصد از مساحت استان در شرایط خطرناک این پدیده قرار گرفته است.
استان اصفهان حدود پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.