آستارا - ایرنا - سرپرست فرمانداری آستارا گفت: تعداد نانوایی‌ها در این شهرستان بالاتر از حد استاندارد است و باید مجوزهای جدید برای راه‌اندازی واحدهای نانوایی با دقت نظر ویژه صادر شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عنایت رضایی‌پور روز یکشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان آستارا در فرمانداری این شهرستان افزود:  در آستانه تعطیلات نوروز بازرسی از نانوایی ها باید تشدید شود و سهمیه آرد نانوایانی که تخلفاتی در زمینه های بهداشتی، کم فروشی، گرانفروشی و تعطیلی خودسرانه دارند، کسر می‌شود.

وی اضافه کرد: آموزش نانوایان با هدف ارتقای سطح کیفی نان باید در دستور کار قرار بگیرد و نانوایان نمونه در قالب آیینی تجلیل شوند و نصب دستگاه‌های کارتخوان با هدف مقابله با گرانفروشی و رعایت مسائل بهداشتی در تمامی نانوایی ها ضروری است.

سرپرست فرمانداری آستارا بیان کرد: استانداردهای لازم در زمینه های بهداشتی و نحوه پخت نان باید رعایت شود و تسهیلات ارزان قیمت برای بهسازی و نوسازی نانوایی‌ها اختصاص پیدا می‌کند و در سال جاری ۱۴ واحد نانوایی در شهرستان این تسهیلات را دریافت کرده‌اند.  

رضایی اظهار کرد: مساله آرد و نان به عنوان قوت غالب مردم در اولویت کاری دستگاه های متولی قرار گرفته و گشت های مشترک بازرسی از واحد های نانوایی به طور مداوم صورت بگیرد.

وی افزود: باید آمادگی را در شهرستان آستارا در صورت باز شدن مرز زمینی ایران و جمهوری آذربایجان داشته باشیم و انجام ۳۰ مورد گشت مشترک بازرسی و بازدید از ۱۵۰ واحد نانوایی و برگزاری سه رزمایش پخت نان در یک ماه گذشته نشان از دغدغه مندی نهادهای متولی است.

سرپرست فرمانداری آستارا یادآور شد: عدم نصب تابلو، عدم رعایت ساعت پخت، کم فروشی و گرانفروشی از تخلف‌های برخی افراد در این حوزه است و در خصوص خدمات‌رسانی در حوزه آرد و نان با کسی تعارف نداریم.

رضایی بیان کرد: نانوایان باید از تبعات قطع شدن سهمیه آرد خود آگاه شود و نانوایی که قابل اصلاح نباشد، برخورد قانونی مناسب در خصوص کاهش و قطع سهمیه آرد آنها صورت می گیرد.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده و ۲۳۵ واحد نانوایی در آن فعال است.