همدان - ایرنا- رییس مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: احتمال بستری مادران باردار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه به دلیل وقوع عوارض جدی برای مادر و نوزاد به مراتب بیشتر از دیگران است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه دانشگاه علوم پزشکی همدان، «علیرضا رستمی‌کیا» با بیان اینکه بارداری مانعی برای تزریق واکسن کرونا نیست، افزود: یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس های عفونی از جمله کرونا تزریق واکسن در دوران بارداری و تا ۴۲ روز پس از زایمان است.

وی با اشاره به اینکه تزریق واکسن کرونا(سینوفارم) برای مادران باردار در هر مقطع زمانی انجام می شود، اظهار داشت: مادران باردار برای افزایش سطح ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا می بایست واکسن خود را در تاریخ های مقرر و با سه نوبت تزریق کنند.

رییس مرکز بهداشت شهرستان همدان افزود: واکسیناسیون به تنهایی مانع از ابتلا به کرونا نمی شود و لازم است مادران علاوه بر واکسیناسیون، نکات و دستورالعمل های بهداشتی مرتبط را نیز به طور کامل رعایت کنند.

به گفته رستمی کیا، واکسیناسیون کرونا در دوران بارداری فقط در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی انجام می شود و مادران باردار برای تزریق واکسن باید به نزدیکترین مرکز محل سکونت خود مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه واکسن برای زنان باردار در مراکز تجمیعی تزریق نمی شود، اظهار داشت: مادران باردار در صورت بروز هرگونه علائم مشکوک به کرونا باید در اسرع وقت به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت محل سکونت خود مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۴۰۳۰ تماس بگیرند.

تاکنون سه میلیون و  ۲۴ هزار و ۸۸۹ دُز واکسن کرونا (نوبت اول، دوم و یادآور) در استان همدان تزریق شده که شامل یک میلیون و ۳۵۳ هزار و ۱۲۹ نفر دُز اول و یک میلیون و ۱۸۳  هزار و ۹۱۵ نفر دُز دوم و ۴۸۷ هزار و ۸۳۷ نفر نیز دُز سوم (یادآور) است.