مشهد- ایرنا- مسوول فنی آزمایشگاه مرجع کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر نتیجه مثبت آزمایش‌های آنفلوانزا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه کاهش یافته بطوریکه طی دو هفته اخیر موردی از این بیماری در این مناطق مشاهده نشده است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از دکتر سعید عامل جامه دار گزارش داد: آنفلوانزا یک بیماری حاد تنفسی است که توسط دسته ای از ویروس ها ایجاد می شود که پیش از کرونا در فصل پاییز و زمستان شیوع بسیار داشت.

وی گفت: اکنون نتیجه حدود ۵۵ درصد آزمایشهای کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مثبت است که سویه غالب در آنها اومیکرون می‌باشد.

وی افزود: در حال حاضر روزانه بیش از ۷۵۰ نمونه برای آزمایش به آزمایشگاه مرکزی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال می‌شود.

مسوول فنی آزمایشگاه مرجع کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بهترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون است.

دکتر عامل گفت: کمبودی از نظر کیت‌های آزمایشگاهی تشخیص کرونا در این استان وجود ندارد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیرپوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر حدود هزار و ۱۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۶ میلیون و ۹۴۲ هزار و ۴۵۲ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۲۴۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۳۵ هزار و ۴۰ نفر رسیده است.

همچنین ۶ میلیون و ۴۸۹ هزار و ۹۲۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

تاکنون ۶۲ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۶۷۸ دُز اول، ۵۵ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۹۷ دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۶۷۹ دُز سوم واکسن کرونا در ایران تزریق شده و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۴ دُز رسیده است.

در حال حاضر ۳۳۷ شهرستان کشور از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۴۷ شهرستان در وضعیت زرد هستند و هیچ شهرستانی در وضعیت آبی قرار ندارد. 

"پاندمی کرونا" در جهان ۴۲۴ میلیون و ۴۰ هزار و ۴۹۹ نفر را بیمار کرده و جان پنج میلیون و ۹۰۲ هزار و ۲۸۰ نفر را گرفته است. ۳۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۸۵۳ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان هم تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با ۸۰ میلیون و ۷۲ هزار و ۵۶۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۹۵۹ هزار و ۱۳۰ قربانی ویروس کرونا بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و فرانسه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی از لیست جدول ۱۰ کشوری که بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا را در جهان دارند حذف شده است.