به گزارش ایرنا، امینه دریانورد، مدیرکل کتابخانههای عمومی هرمزگان روز دوشنبه در آیین تجلیل از کتابخوان بدتر لیگ کتابخوانی اظهارداشت: لیگ کتابخوانی انقلاب از برنامههای خلاقانه و ابتکاری است که برای اولین بار در سطح کشور به صورت استانی برگزار شده است و اصلی ترین هدف اجرای این طرح، تفکر است.
وی ادامه داد: فعالیت کتابخوانی محور کلیه فعالیتهاست و پرورش تفکر اصلی ترین هدف آن است که هرگز جداشدنی نیستند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی هرمزگان گفت: اگر بخواهیم روشهای اجرای فعالیتهای کتابخوانی را به شکل اصولی از جنبههای مختلف پرورش تفکر بازخوانی و بررسی کنیم باید در ابتدا با اجرای برنامههای نو، دیگران را به سمت کتاب خواندن سوق دهیم که برگزاری لیگ کتابخوانی از جمله برنامههای ابتکاری در این زمینه است.
دریانورد افزود: یکی از قوانین و اصول مهم برگزاری لیگ کتابخوانی در استان، همه گیر کردن کتابخوانی است تا همه مردم از همه اقشار به سمت کتابخوانی دعوت شوند و برای جذب مردم به کتاب و مطالعه بستر سازی شود و درکتاب خواندن بایکدیگر رقابت کنند.
وی با بیان اینکه در لیگ کتابخوانی کتابخوانان از ۱۲ بهمن ماه تا پایان بهمن ماه با یکدیگر به رقابت پرداختند، بیان کرد: این لیگ با مشارکت ۱۲ شهرستان، ۴۴ کتابخانه و ۲۱۲ ارائه دهنده کار خود را آغاز نمود که در مرحله کتابخانهای، ۲۱۲ نفر به معرفی کتاب پرداختند که از بین آنان، ۴۴ نفر به مرحله شهرستانی راه پیدا کردند.
مدیر کل کتابخانه های عمومی هرمزگان افزود: در ادامه، ۱۵ نفر به مرحله منطقه ای صعود کردند و در ۳ منطقه شرق و غرب و مرکز با یکدیگر به رقابت نشستند و در آخرین مرحله ۶ نفر در مرحله استانی با یکدیگر رقابت کردند.
به گزارش ایرنا، در این رقابت کتابخوانی با توجه به مهارت و تسلط ارائه دهندگان، مصطفی عبدالله پور از ابوموسی به معرفی کتاب «خون دلی که لعل شد» نوشته «محمدعلی آذرشب» ؛ ادیبه امیری از حاجی آباد به معرفی کتاب «آغازی بر یک پایان» نوشته «شهید مرتضی آوینی» و معصومه میری از جزیره هرمز به معرفی کتاب «آن مرد با باران میآید» نوشته «وجیهه سامانی» به عنوان ۳ نفر اول و مرضیه خاکساری از میناب به معرفی کتاب «طوفان دیگری در راه است» نوشته «سیدمهدی شجاعی»، احمد رادمنش به معرفی کتاب «سالهای بیقرار» نوشته «محسن کاظمی» از پارسیان و کبری کریمی از بشاگرد به معرفی کتاب «عصر جدید» نوشته «مهدی میرباقری» به عنوان سه نفر دوم معرفی و تجلیل شدند.
استان هرمزگان دارای دارای ۶۷ کتابخانه نهادی و ۱۷ کتابخانه مشارکتی است که از این تعداد ۵۷ باب در شهر و ۲۷ باب در روستا هستند.
در این استان همچنین ۱۵۱ کتابدار شامل ۹۳ زن و ۵۸ مرد در ۸۴ کتابخانه مشغول فعالیت هستند.