به گزارش ایرنا، این سه باشگاه اروپایی که همچنان به تلاشها و فشار خود برای به اجرا درآوردن پروژه سوپرلیگ اروپایی هستند، برای به اصطلاح چشیدن مزه دهان آ. ث میلان در مورد پیوستن به آنان به عنوان چهارمین تیم این تورنمنت که مسابقات پیشفصل نام گرفته، با این باشگاه ایتالیایی تماس برقرار کردهاند.
ورزشگاههای قطعی برای میزبانی هنوز مشخص نشده اما این بازیها احتمالا در ساحل غربی آمریکا برگزار شده و چندین شهر برای میزبانی از این مسابقات که در بین آن، یک الکلاسیکو میان رئال و بارسا نیز به چشم میخورد، اعلام آمادگی کردهاند.
براساس اعلام منابع نزدیک به شبکه تلویزیونی ایاسپیان، رئال، بارسا و یووه در حال سبک و سنگین کردن این موضوع هستند که چگونه میتوانند عواید حاصل از این مسابقات را به حداکثر رسانده و بخشی از ضرر و زیان ناشی از پاندمی کرونا را جبران کنند.
این سه باشگاه پیش از آغاز پاندمی به طور مداوم در آمریکا تور برگزار میکردند اما به دلیل شیوه ویروس کرونا، در دو سال گذشته در خانه ماندهاند.
رئال مادرید در سالهای ۲۰۱۶، ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در جام قهرمانان بینالمللی شرکت کرد. بارسا نیز در سالهای ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در ایالات متحده بازیهایی را برگزار کرد و این در حالی است که یووه در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ دیدارهای مشابهی را در آمریکا برای خود تدارک دید.
در جریان این بازیها، حتی یک الکلاسیکو نیز در سال ۲۰۱۷ برگزار شد و این نخستین الکلاسیکو خارج از خاک اسپانیا بود و بارسا با نتیجه سه بر ۲ به پیروزی رسید؛ این دیدار آخرین بازی «نیمار» با پیراهن آباناریها بود و مرد برزیلی پس از آن با قرارداد رکوردشکن ۲۲۲ میلیون یورویی به پاریسنژرمن کوچ کرد.
مادرید، بارسا و یووه تنها باشگاههایی هستند که همچنان خواستار راهاندازی سوپرلیگ اروپایی بوده و برای تحقق آن تلاش میکنند.
در ابتدا ۹ باشگاه اروپایی متشکل از اتلتیکومادرید، اینترمیلان، آ. ث میلان، لیورپول، آرسنال، چلسی، تاتنهام، منچستریونایتد و منچسترسیتی به همراه سه باشگاه مذکور، برای راهاندازی و حضور در این تورنمنت اعلام آمادگی کردند اما پس از تهدید اتحادیه فوتبال اروپا(یوفا) مبنی بر حذف از لیگ قهرمانان اروپا، از حضور در این پروژه انصراف دادند.