بنا به اعلام سازمان جهاد کشاورزی فارس به نقل از علی فلاحی،خاویار تولید شده در این استان و گوشت خاویار به کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای اروپایی و به روسیه صادر شد.
وی ادامه داد:فارس رتبه اول تولید خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در بین استان های غیر ساحلی کشور را دارد.
فلاحی با بیان اینکه در سال جاری بیش از ۱۵۰ تن گوشت خاویار در فارس تولید شده است، اضافه کرد: انواع ماهیان خاویاری در این استان عمدتا شامل گونه های فیل ماهی، استرلیاد، سیبری و اوزون برون است.
به گفته مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، در این استان سه مرکز پرورش ماهی خاویاری با ظرفیت تولید سالانه ۱۶۷.۵ تن گوشت و ۳.۸ تن خاویار فعالیت می کند.
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه مکانیزه ترین جایگاه پرورش ماهیان خاویاری کشور در این استان وجود دارد، بیان کرد: این مکان مجهز به دستگاه سونوگرافی برای تعیین جنسیت ماهیان پرورشی است.
فلاحی بیان کرد: اقداماتی برای کاهش تلفات و افزایش تولید از طریق افزایش سطح ایمنی زیستی صورت گرفته که شامل اجرای برنامه های مدیریت بهداشتی براساس استاندارد بینالمللی و استفاده از تقویت کننده سیستم ایمنی زیستی در جیره غذایی ماهیان است.