اسماعیل محبی پور در مراسم تکریم فرماندار سابق و معارفه سرپرست شهرستان خرامه افزود: امسال لطف الهی شامل حال ما شد و استان فارس شاهد بارشهای خوبی بود و هم زمینهای کشاورزی و هم حوضههای آبریز سدها نسبت به سال گذشته در شرایط بهتری قرار دارند اما این به معنای پایان یافتن بحران کمبود آب نیست.
وی که دانشآموخته جغرافیای سیاسی است، ادامه داد: استان فارس همچنان از خشکسالی رنج میبرد و وضعیت چاهها و سفرههای آب زیرزمینی در شرایط خوبی قرار ندارند.
معاون استاندار فارس با اشاره به اینکه آب به واسطه کمبود منابع آبی در جهان، مقولهای مرتبط با امنیت کشورها و نیازمند ملاحظات امنیتی محسوب میشود، ضمن اشاره به شکل گیری شورای راهبردی و قرارگاه آب استان فارس خاطرنشان کرد: امیدواریم با تشکیلاتی که ایجاد شده و با پیگیریها و استمرار حرکتی که داریم اتفاقات بهتری را رقم بزنیم.
گفتنی است، رود کُر، بزرگترین رودخانه استان فارس است و یکی از منابع اصلی تأمین آب کشاورزی، صنعتی و آشامیدنی شهرهای شیراز، مرودشت و دیگر مناطق استان است. این رودخانه از کوههای سید محمد و پالانگری سده شهرستان اقلید و همچنین مارگون شهرستان سپیدان سرچشمه میگیرد و پس از پیوستن آب تعدادی از چشمههای این شهرستان به آن، با نام رودخانه دژکرد از ناحیه تنگ براق، به شهرستان مرودشت وارد میشود. رودخانه کر پس از عبور از سد درودزن، وارد دشت رامجرد میشود. در ادامه این رودخانه با گذر از جنوب شهر مرودشت وارد شهرستان زرقان شده و در نهایت در شهرستان خرامه، به دریاچه بختگان میریزد. طول رودخانه کر تا حدود دریاچه بختگان ۲۸۰ کیلومتر است.
تعامل با نخبگان در دستور کار فرمانداران باشد
محبی پور در بخش دیگری از سخنان خود در این ایین گفت: فعالسازی نخبگان و تعامل با آنها به عنوان کسانی که توان تصمیمگیری و تصمیمسازی دارند و دلسوزانه برای شهرستان قدم برمیدارند باید در اولویت فرمانداران استان قرار بگیرد.
وی اظهار داشت: ما اعتقاد داریم بخشی از مشکلاتی که در حال حاضر در کشور وجود دارد به دلیل مفاسدی است که در سیستمهای فعال کشور اتفاق میافتد. اگر با این فسادها که خواسته یا ناخواسته صورت میگیرد به مقابله برخیزیم به تدریج شاهد ترویج فسادستیزی با پاکدستی در جامعه خواهیم بود.
تاکید بر پاکدستی فرمانداران و مدیران استانی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: از آنجا که دولت سیزدهم به دنبال فسادستیزی است پاکدستی در کار فرمانداران و مدیران استانی باید مورد توجه قرار بگیرد.
فرماندار پشت میزنشین را قبول نداریم
محبیپور با بیان اینکه مردمیاری بایستی یکی از ویژگیهای فرمانداران باشد، گفت: فرماندار باید در میان مردم و برای مردم باشد، ما فرماندار پشتمیزنشین قبول نداریم.
وی ادامه داد: فرمانداری که در اتاق دربسته بنشیند و فقط امضا کند و دستور بدهد، شایسته این جایگاه نیست.
وی بیان داشت: فرماندار باید از نزدیک با مشکلات مردم و ادارات آشنا شود و با فعالسازی مدیران راهکارهای لازم برای حل مشکلات را ارائه دهد.
جوانگرایی در دستور کار باشد
معاون استاندار فارس با اعتقاد به اینکه فرمانداران باید نگاه تحولگرا داشته باشند و به دنبال روشهایی جدید و ایجاد تحول برای رفع موانع باشند، گفت: جوانگرایی نیز باید در دستور کار قرار بگیرد، با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب فضا را باید بهگونهای مهیا کنیم که مدیران سی سال آینده از اکنون، پرورش یابند.
نتیجه آمایش سرزمینی، باید رفاه و عدالت اجتماعی باشد
محبیپور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: شناسایی و فعالسازی ظرفیتهای مادی، معنوی، انسانی و طبیعی یا همان آمایش سرزمینی را نیز بایستی به نحوی دنبال کنیم که نتیجه این آمایش رفاه و عدالت اجتماعی باشد، چراکه پایه و اساس انقلاب اسلامی برای عدالت است.
وی در ادامه بر اهمیت امیدآفرینی در جامعه تاکید کرد و گفت: سخنرانان و صاحبان تریبون، باید حس خوب و امید را به مردم منتقل کنند و از عبارتی که احساس ناتوانی و اختلاف در مردم ایجاد میکند پرهیز کنند.
با کسی عهد اخوت نبستهایم
معاون استاندار فارس افزود: در ابتدای کار دولت و در مرحله استقرار، انتصاب فرماندار به عنوان قدم استقرار دولت در شهرستان خرامه به شمار میرود و در ادامه نیاز به همراهی و مساعدت همه گروههای مردمی و مجموعههای اداری است تا در کنار یکدیگر و با قدمهایی که مسئولین قبلی برداشتهاند بتوان اتفاقات خوبی را رقم زد و شهرستان خرامه را به نقطه اعتلا نزدیک کرد.
وی بیان داشت: نگاه ما این است که فردی منصوب شود که بتواند بیشترین خدمت را انجام دهد و فضای کاری و مقبولیت اداری آن فرد برای خدمتش مهیا باشد. این فرد باید بهترین خدمت را به مردم ارائه کند.
او عنوان کرد: ما با هیچ فردی چه در درون وزارت کشور و چه در بیرون این مجموعه هیچ عهد اخوتی، مگر برای خدمت نبستهایم.
معاون استاندار فارس با بیان اینکه هیچ مسئولیتی بدون موفقیت تداوم پیدا نمیکند، گفت: دنیا مسیر گذر است اما کسی در این مسیر سعادتمند است که بر مبنای حق و حقیقت قدم بردارد و از امکانات و ظرفیتهایی که در اختیار دارد برای خیر رساندن به مردم و جامعه بهره ببرد.
محبیپور گفت: انقلاب اسلامی در مسیر خود مانند یک موجود زنده و بالنده فراز و نشیبهای متعددی را پشت سر گذاشت. در یک مقطعی شاید مسیر هموارتر و در مقطعی مسیر با دستاندازها، گردنهها و سربالاییهایی خطرناکتری همراه بوده است.
وی ادامه داد: حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی علی رغم خواسته بدخواهان سیاسی و ضد انقلاب، تفکرات صهیونیستی و همه مشکلات، فشارها و توطئهها که به منظور نبودن جمهوری اسلامی صورت گرفت تثبیت شد.
محبیپور افزود: چهل سال از گام اول انقلاب اسلامی پشت سر گذاشته شده است و وارد گام دوم انقلاب شدهایم. به امید اینکه این گام به ظهور آقا امام زمان (عج) آخرین ذخیره الهی منتهی شود و جهان به سمت صلح، صفا و صمیمیت پیش برود.
وی بیان کرد: اما از طرف دیگر در کنار این حیات همه ما لمس کردیم که مشکلاتی که در مسیر انقلاب اسلامی پیش میآید و کندرویها و تندرویهایی که در این مسیر ممکن است بر نظام جمهوری اسلامی حادث شود نتیجه آن ریزشها و قرار گرفتن عدهای در معرض انحرافات است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس یادآوری کرد: در این مسیر مزاحمتها و سنگ پرانیها وجود دارد و در قطار انقلاب شاهد افرادی هستیم که در ادامه این مسیر، تحمل این حرکت را ندارند و کم میآورند. در حالی که این حرکت،حرکتی رو به جلو است و نگاه مردم جهان به سمت این قطار معطوف شدهاست.
محبی پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیتهای شهرستان خرامه گفت: وقتی منصفانه نگاه کنیم متوجه خواهیم شد شهرستان خرامه به بالندگی و رشد رسیده است؛ جمعی بزرگ از جنسیتها و سنین مختلف در لباس های مختلف اعم از نظامی، روحانی و اداری با همت و مطالبهگری از مسئولین دور یک میز جمع میشوند تا در تصمیمگیری سرنوشت خود و شهرستان سهیم باشند و اگر انتقادی هم داشته باشند نقد را از درون خود با جرأت انجام میدهند. این نشاندهنده پیشرفت و حرکت رو به جلو انقلاب اسلامی ایران است.
دولت سیزدهم به دنبال تحول اداری به نفع مردم است
معاون استاندار فارس گفت: امروز شهرستان خرامه در یازدهمین سال تأسیس شهرستانی شاهد انتصاب ششمین فرماندار خود است و این هم نشاندهنده این است که ما متوقف نخواهیم شد و حتما در مسیر موفقیتها از فرصتهای ارزشمند بهره میبریم. پیام دیگر شهرستان خرامه این است که این نقطه انتهای یک راه نیست بلکه ابتدای حرکت ما در مسیر پیشرفت و توسعه و ابتدای راه دولت است.
محبی پور ادامه داد: دولت سیزدهم آمده تا برخی از فرمولها و قواعدکاری در سیستمهای ادارای و دولتی را به نحوی متحول کند که اقدامات دولتی به نفع مردم تمام شود و تغییر و تحولی ایجاد شود که آرمانهای انقلاب اسلامی خود را در آینه عمل مسئولین نشان دهند. البته این تحولات زمانبر و هزینه بر است.
معاون استاندار فارس افزود: اراده و عزم مسئولین امروز دولت جمهوری اسلامی ایران این است که از فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی گرهگشایی شود و شرایط امنیتی و اجتماعی در وضعیت بهتری قرار بگیرد. این درحالیست که در شرایط دشواری قرار داریم و از یک طرف میراثدار نحوه کار در سالهای گذشته هستیم و از طرفی هم میراثدار شرایط سختی هستیم که نظام سلطه به ما تحمیل کرده است.
وی گفت: آنچه که امروز میتواند به ما کمک کند همراهی، همکاری، وحدت نظر، دقت کردن در راهبردها، متوقف نشدن در تاکتیکها و البته صبر و تحمل است.
در این مراسم از خدمات محمدرضا ابراهیمی فرماندار سابق شهرستان خرامه قدردانی و حامد رستمی به عنوان سرپرست فرمانداری این شهرستان منصوب شد.
محمدهادی ایمانیه استاندار فارس دوم اسفندماه ۱۴۰۰ حامد رستمی را به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان خرامه منصوب کرد.
در حکم استاندار فارس خطاب به رستمی آمده است: به موجب این حکم و بنا به پیشنهاد معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی، جنابعالی را به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان خرامه منصوب می نمایم.
استاندار فارس در این حکم افزوده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) با الهام از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تحقق آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با روحیه انقلابی، پاکدستی و فسادستیزی ضمن تعامل با دستگاههای اجرایی، نهادهای انقلابی و نیروهای مسلح در اجرای دقیق سیاستهای دولت سیزدهم و خدمت به مردم شریف شهرستان موفق و موید باشید.
شهرستان خرامه در فاصله ۸۰ کیلومتری شمال شرق شیراز است.