به گزارش ایرنا، ابوالفضل پریمی روز سهشنبه در نشست آموزشی اعضای قطب ۶ کشوری که به میزبانی استان هرمزگان برگزار شد، افزود: در اجرای مواد ۵۹،۵۸ و۲۶ قانون مدیریت خدمات کشوری درخصوص تبیین تکالیف دستگاه های اجرایی جهت ارتقاء سطح علمی و کارآمد سازی آموزش ها، برنامه هایی تحت عنوان شناسایی گلوگاه های فسادخیز و مبارزه با آنها و آموزش راهکارهای ارتقای سطح علمی، عملی و تضمین سلامت اداری، برای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری استان ها در نظر گرفته شده است.
وی ضمن اشاره به اهمیت جایگاه معلم به عنوان انسانی فرهیخته و صاحب منزلت اجتماعی اذعان داشت: تقویت تعامل وهم افزایی، فارغ از قومیت، مذهب، نگرش سیاسی و غیره از مهمترین اهداف این حوزه است و در این راستا برآگاه سازی هرچه بیشتر مدیران به عنوان عناصرآگاهی بخش در مدارس تأکید می گردد.
پریمی، کشور ایران پس از انقلاب را به عنوان مروج مدیریت دینی در بین کشورهای جهان، صاحب جایگاهی والا برشمرد و تصریح کرد: معلمان به عنوان سکانداران تعلیم و تربیت با تقید به اصول و قوانین اخلاقی، اداری و رعایت مقررات، توانسته اند در تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی نقش بسزایی ایفا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز با تاکید بر اینکه عبارت کلیدی را باید شناخت تا بتوان ایفای نقش کرد، گفت: به طور قطع اهمیت اشراف عوامل اجرایی بر قوانین، مقررات، بخشنامه ها و آیین نامه ها امری موثر بر روند رو به کاهش تخلفات اداری است.
محمد قویدل افزود: تقویت بسترهای آموزشی و اجرای به موقع نشست های تخصصی می تواند نقش موثری در ارتقای سلامت اداری ایفا کند.
وی تصریح کرد: نظام اداری کارآمد، نظامی است که با تکیه بر قوانین کارآمد بسترهای بروز تخلف در آن به درستی شناسایی و مسدود باشد که این مهم آسایش فکری و انگیزش مثبت نیروی انسانی را به دنبال دارد.
به گفته وی، سلامت اداری علاوه بر افزایش کارآمدی، می تواند نتیجه مطلوبی برای گروه هدف این نهاد فرهنگ ساز که نقش بنیادی در توسعه دارد، در برداشته باشد.
برنامه آموزشی اعضای قطب شش کشوری به میزبانی استان هرمزگان و با حضور اعضای اصلی وعلی البدل هیات های بدوی استان های خراسان جنوبی، یزد، کرمان و هرمزگان از صبح دوشنبه دوم اسفند ماه آغاز و به مدت سه روز ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲
بندرعباس- ایرنا- مدیرکل دفترهماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان آموزش و پرورش گفت: برای تضمین و ارتقای سلامت اداری و حفظ ارزش های انسانی فرهنگیان، تقویت سطح علمی و کارآمدسازی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش امری الزامی است.