به گزارش ایرنا، سرهنگ حمیدرضا محدث عصر سهشنبه در نشستی با خبرنگاران استان افزود: وجود این مکان نقش مهمی در جذب نخبگان و دلسوزان در تخصصهای مختلف برای تصمیمسازی و کمک به مسئولان برای تحقق اهداف عالیه و کار و خدمت انقلابی و جهادی دارد.
وی با بیان اینکه وجود هیاتهای اندیشهورز و نخبگان برای کشور و مردم یک فرصت بزرگ است ادامه داد: به رغم اینکه تاکنون توسط مجمع بسیج فعالیتهای مختلفی برای شناسایی مسایل و مشکلات و رصد مطالبات برای برونرفت از معضلات کارهایی صورت گرفته ولی کافی نیست .
این مسئول اظهار کرد: وجود یک اندیشکده راهبردی برای استفاده حداکثری از ظرفیتها و متمرکز کردن اقدامات پراکنده برای رفع مشکلات موضوعی حیاتی است که امیدواریم در عمل در یزد با همت و همکاری مسئولان بیش از قبل اقدام مناسب صورت گیرد.
محدث به نقش راهبردی هیاتهای اندیشهورز در تحقق سند اعتلای ۱۰ ساله بسیج و احصاء و شناسایی ظرفیتها و مشکلات جامعه اشاره کرد و گفت: تاکنون ۵۴۳ مسئله توسط هیاتهای اندیشهورز استان که دارای ۱۷۵۰ عضو است احصاء شده و ۵۴ طرح برای حل مسائل مربوطه ارائه شده است.
وی گفت: تشکل انقلابی و مردمی بسیج متعلق به گروه و جریان خاصی نیست بلکه متعلق به همه کسانی است که دل در گرو اسلام و انقلاب دارند و هماکنون بسیج اقشار در حوزه بسیج استان ۲۲ قشر را تحت پوشش دارد و تقریباً هر قشری دارای یک نماینده در بسیج اقشار است.
به گفته وی هماکنون در ذیل هیات اندیشهورز، ۱۳ هیات اندیشهورز در نواحی بسیج و در ذیل آنها تا سطح محلات هیاتهای اندیشهورز فعالیت دارند و تلاش داریم تا پایان برنامه توسعه هفتم تمام پایگاههای مقاومت بسیج در محلات دارای این هیاتها شوند.
محدث گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته در راستای ضمانت اجرایی طرحهای ارائه شده برای رفع مشکلات احصاء شده توسط هیاتهای اندیشهورز از سوی مسئولان مربوطه، تشکیل دبیرخانه شهید مدرس است که به ریاست نماینده ولیفقیه در استان، نمایندگان مجلس، استاندار، رییس هیات اندیشهورز بسیج استان و مسئولان مرتبط با موضوع تشکیل میشود.
استان یزد ۳۲۰ هزار بسیجی دارد.