حسین موهبتی روز سهشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان خراسان جنوبی افزود: اسفند ماه سهمیه خوبی تخصیص داده شده است و توزیع اقلام تنظیم بازار در سطح شهرستانها، مرکز استان و بخشهای متعدد بهصورت روزانه انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: کالاهای اساسی به میزان لازم ذخیرهسازی شده که در انبارها موجود است و در این خصوص هیچگونه مشکلی در استان نداریم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: هدف برگزاری جلسات کارگروه تنظیم بازار این است که افزایش نامتعارف قیمت نداشته باشیم و مردم به کالاهای مورد نیاز دسترسی آسان داشته باشند.
وی ادامه داد: گزارشها حاکی است گاهی کیفیت مرغ منجمد از مرغ کشتار روز بالاتر است در حالی که تولیدکنندگان هم اعتراض میکنند با توزیع مرغ منجمد، مرغ گرم فروش نمیرود.
موهبتی با تاکید بر اینکه سهمیه اقلام اساسی استان باید بهموقع تامین و توزیع شود گفت: در طول سال به تولیدکنندهها کمک میکنیم و در ماه پایانی سال انتظار داریم تولیدکنندگان کمک کنند تا سهمیه جذب و توزیع شود.
وی تاکید کرد: جلسات کمیته تنظیم بازار در شهرستانها به طور منظم برگزار و اطلاعرسانی صحیح توسط فرمانداریها و شوراهای شهر و روستا انجام شود تا جامعه هدف از این سهیمه برخوردار شوند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: در ماه پایانی سال جاری باید نظارتهای میدانی فعال و گشتهای مشترک بیشتر شود، اعضای ستاد تنظیم بازار، قرارگاه تخصصی و سایر مجموعهها نیز از محل توزیع اقلام تنظیم بازار بازدید داشته باشند.
وی درباره توزیع میوه شب عید گفت: هفتههای منتهی به پایان سال با حضور استاندار از محل سردخانه ذخیره میوه بازدید و دستورات لازم در این خصوص ارایه خواهد شد.
موهبتی اضافه کرد: ساعت کاری نانواییها مقداری کمتر شده که باید در این خصوص نظارت بیشتری انجام شود و در ماه جاری کارگروهی با حضور اتحادیه نانواییداران و دستگاههای مربوطه تشکیل و مشکلات نانواییها شنیده و مطرح شود.
وی گفت: به دنبال این نیستیم نانواییها دچار ضرر و زیان شوند یا از طریق دیگری هزینهها را جبران کنند بلکه برای اینکه قیمت تمامشده نان بیشتر از نرخ آن نباشد، در جلسات کارشناسی موضوع بررسی و برای تعیین نرخ در سال آینده تصمیمگیری خواهد شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی افزود: اسفند ماه برای نظارت بر توزیع اقلام اساسی شهروندان از ظرفیت وسایل نقلیه دستگاههای اجرایی استفاده میشود و برای این مهم منتظر تامین اعتبار نخواهیم بود.
وی گفت: یکی از سیاستهایی خوبی که دولت سیزدهم دنبال میکند و قرار است به عنوان یک خطمشی جدید در استانها اجرا شود، روش توزیع اقلام تنظیم بازار بهصورت اینترنتی است.
موهبتی ادامه داد: یکسری زیرساختها برای توزیع اینترنتی کالا لازم است که وزارت جهاد کشاوررزی سازمانهای استانی خود را مکلف کرده این زیرساختها را ایجاد کنند.
وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی استان با یکسری شرکتها قرارداد بسته اما هنوز به نحو مطلوبی این کار انجام نشده زیرا هدف ما توزیع اینترنتی اقلام اساسی در سراسر استان و شهرستانها است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: توزیع اینترنتی اقلام اساسی اکنون در مرکز استان در حال انجام است و زیرساختهای توزیع اینترنتی در سایر شهرستانها توسط سازمان جهاد کشاورزی دنبال و انجام شود.
وی گفت: با توسعه توزیع اینترنتی اقلام اساسی براساس کد ملی افراد، این اقلام بهطور مساوی به جامعه هدف عرضه و جلوی بخشی از مسائل و مشکلات گرفته خواهد شد.
موهبتی افزود: در توزیع اینترنتی اقلام اساسی هیچ وجهی درب منزل نباید از شهروندان اخذ شود و در صورت مشاهده تخلف مردم باید موضوع را با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند.