قاسم جلیلینژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: بهبود و ارتقای شاخصهای فناوری، تحقق اهداف اسناد بالادستی و قوانین، بسترسازی برای فعالیت نخبگان و ایجاد گفتمان فناوری و نوآوری و بازبینی ساختار و ایجاد آرایش متناسب با اکوسیستم فناوری استان از ضرورتهای راه اندازی این مرکز به شمار میرود.
وی ادامه داد: اولین و بهترین اقدام برای رفع موانع و راه اندازی رسمی مرکز نوآوری حوزه فناوی ارتباطات و اطلاعات، تعریف فرآیندهای اخذ مجوز و برنامهریزی برای عملیاتی کردن پروژههای قابل اجرا در استان است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: باید در کنار اخذ مجوزهای قانونی برای راهاندازی این مرکز، جلسات کارشناسی برای احصای توانمندیهای مرکز و تیم سازی در جهت ورود به اجرای پروژههای استانی تشکیل شود.
جلیلینژاد تاکید کرد: مهمترین بستر تحقق شعار دولت در مورد تسهیل در ارائه خدمات دستگاهها به مردم، حرکت به سمت الکترونیکی شدن خدمات و هوشمندسازی آنهاست.
وی افزود: در آبان ماه سال جاری نیز مرکز ملی تبادل اطلاعات در آذربایجانغربی راهاندازی شده است که اکنون بیش از ۷۳۰ خدمت الکترونیک در سطح کشور بر بستر «مرکز ملی تبادل اطلاعات» در آن ارائه شده که به حذف استعلامات و تسریع امور کمک میکند.
به گزارش ایرنا، یادگیری الکترونیکی ، شهر هوشمند، بانکداری الکترونیکی ، سلامت الکترونیکی، بازاریابی الکترونیکی، سامانه های ارتباطی، امنیت ارتباطات، سیستم های شبیه ساز ، ایده های مبتنی بر شبکه های اجتماعی، توسعه شبکه ملی اطلاعات با تولید محتواهای مناسب و فاخر و توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات از جمله زمینه های فعالیت مرکز نوآوری است.