تهران - ایرنا - وزارت خزانه‌داری آمریکا چهارشنبه شب اعلام کرد، یک شبکه مهم مالی مرتبط با انصارالله یمن را هدف تحریم‌های خود قرار داده است.

به گزارش ایرنا از تارنمای "وزارت خزانه داری آمریکا"، دفتر کنترل دارای‌های خارجی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد، شبکه تجارت بین‌المللی سعید الجمال با استفاده از یک شبکه پیچیده از شخصیت‌ها و تاجران میلیون‌ها دلار برای کمک به انصارالله به یمن منتقل کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا افزود، تحریم‌های امروز با همکاری نزدیک کشورهای حوزه خلیج فارس وضع شده‌ است. 

آمریکا ادعا کرده است که این شبکه از انصارالله علیه دولت یمن حمایت می‌کند. 

براساس بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، ۳ فرد و ۹ شرکت در کشورهای مختلف از جمله امارات، ترکیه، سوئد، هند و مالزی تحریم شده‌اند. 

آمریکا همچنین چندین صرافی را در امارات که به ادعای این کشور به تامین مالی انصارالله کمک می‌کردند، تحریم کرده است.

به گزارش ایرنا، وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه فرافکنی‌های خود علیه انصارالله و بدون اشاره‌ به جنگ افروزی‌های ائتلاف سعودی مدعی شد دفاع و مقاومت انصارالله موجب افزایش رنج مردم یمن شده است. 

دولت عربستان به همراه امارات و با چراغ سبز آمریکا و کشورهای غربی ششم فروردین ماه ۹۴ حملات همه جانبه‌ای به یمن برای جلوگیری از به قدرت رسیدن جنبش انصارالله انجام داد که تاکنون هیچ دستاوردی جز تحمیل هزینه‌های سرسام آور جنگ و تلفات نیروها به دنبال نداشته است. 

در نتیجه حملات وحشیانه ائتلاف سعودی به یمن، تاکنون هزاران غیر نظامی در این کشور کشته و مجروح شده‌اند که اکثر آن‌ها را کودکان و زنان یمنی تشکیل می‌دهد. 

دولت آمریکا برای پیشبرد مقاصد سیاسی خود همواره از ابزار تحریم علیه مخالفانش بهره برده است. طبق قوانین آمریکا، علاوه بر وزارت خزانه داری، وزارت امورخارجه این کشور نیز می‌تواند از یک سازمان خارجی به عنوان یک گروه تروریستی نام ببرد یا در گزارش‌های سالانه حقوق بشری خود از یک دولت به عنوان حامی دولت تروریسم نام ببرد و زمینه را برای تحریم‌های مختلف فراهم کند. 

 وزارت خزانه‌داری آمریکا در دولت بایدن پس از ماه‌ها بازبینی در نظام تحریم‌ها، با انتشار گزارشی نشان داد که همچون اسلاف خود تحریم را ابزاری می‌داند برای پیشبرد آنچه منافع ملی آمریکا نامیده، و به دنبال مدرنیزه کردن آن است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا ۲۶ مهر ماه توصیه‌هایی را برای بهسازی کاربست تحریم‌های اقتصادی و تبدیل آن به یک ابزار مؤثرتر در سیاست خارجی این کشور منتشر کرد. 

تارنمای نشریه هیل نیز چندی پیش گزارش داد، اعمال تحریم علیه افراد و کشورهای دیگر به عنوان ابزار سیاست خارجی آمریکا طی ۲دهه گذشته ۱۰ برابر شده است. 

براساس آمار ارائه شده نشریه هیل، تحریم‌هایی که وزارت خزانه داری آمریکا طی ۳۷ برنامه جداگانه علیه افراد و کشورها اعمال کرده از ۹۱۲ تحریم در سال ۲۰۰۰ به ۹ هزار و ۴۲۱ تحریم در سال ۲۰۲۱ رسیده است.