بندرعباس- ایرنا- قصه‌گوی هرمزگانی گفت: قصه تاثیر ویژه‌ای در انتقال مفاهیم تربیتی، تحکیم خانواده، پاسداری از ذخایر ادبی، تقویت باورهای دینی و افزایش مهارت‌های ارتباط کلامی دارد.

به گزارش ایرنا، فاطمه غلامزاده نخلی چهارشنبه شب در وبینار "قصه‌گویی پل دوستی با جهان کودک" اظهارداشت: قصه‌گو فردی است که با بیان هنرمندانه‌ خود و با تکیه بر قدرت لحن و کلام، شنونده را به فضای قصه می‌کشاند و می‌کوشد حس و حال حاکم بر حوادث و شخصیت‌ها را به او منتقل کند تا شنونده بر اساس هم ذات پنداری با قهرمان داستان در چاره‌جویی‌ها، غلبه بر مشکلات و کامیابی‌ها خود را سهیم دانسته و سرانجام از سرنوشت و عاقبت شخصیت‌های قصه پند بگیرد.
وی، بیان غیرمستقیم، بهره‌مندی از خلاقیت‌های فردی هنرمند، پاسخ‌گویی مناسب به حس زیبایی‌شناسی مخاطب، هدفمندی، توانایی در انتقال حس آفریننده، تعهد اجتماعی و ماندگاری را از ویژگی‌های مهم هنر قصه‌گویی دانست.
قصه‌گوی برگزیده چهاردهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از استان هرمزگان، قصه‌گویی را فعالیتی دو طرفه دانست که شنونده‌ قصه هم به اندازه‌ گوینده‌ آن در شکل‌گیری این هنر نقش دارد.
غلامزاده با بیان اینکه شنونده نه تنها در تعریف قصه‌گویی بلکه در انتخاب قصه و شیوه اجرا نیز عامل تعیین کننده است، خاطرنشان کرد: قصه‌گو و شنونده با هم دست به خلق جهانی می‌زنند که بر اساس کلمه‌ها و تخیل بنا شده است.