شهرام فرجی روز جمعه در گفتوگو با ایرنا افزود: برنامهریزی برای برپایی دوازدهمین جشنواره موسیقی مناطق زاگرس نشین در اواخر سال ۹۹ انجام و اعتبار مورد نیاز برای اجرای آن نیز به طور کامل تامین شد و تنها مشکل برای به تعویق افتادن چند باره زمان برگزاری آن به علت شدت یافتن شیوع کرونا و قرار گرفتن شهرستان بروجن در شرایط قرمز کرونایی بوده است.
وی درباره امکان برگزاری این جشنواره در فضای مجازی تصریح کرد: اگر چه برای برپایی جشنواره موسیقی زاگرس نشینان به صورت غیرحضوری نیز میتوان برنامهریزی کرد اما تلاش مسوولان برگزاری آن است که این جشنواره به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی استان همچون دورههای پیشین با اجرای زنده گروههای موسیقی نواحی مختلف و بهرهمندی تعداد بیشتری از علاقهمندان برپا شود.
فرجی احتمال برگزاری جشنواره موسیقی زاگرس نشینان تا پایان سال جاری را تا حد زیادی ناممکن بیان کرد و اظهار داشت: هر زمان شرایط کرونا در شهرستان بروجن تغییر کند و وضعیت این شهرستان در حالت زرد و آبی قرار بگیرد، این اداره کل آمادگی دارد، دوازدهمین دوره جشنواره را برگزار کند که با توجه به قرار گرفتن کشور در موج ششم کرونا پیشبینی میشود اجرای جشنواره به اوایل سال آینده موکول شود.
فرجی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ اثر در ۲ بخش تکنوازی و گروه نوازی به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره موسیقی محلی مناطق زاگرس نشین ارسال شده است، گفت: ۱۲ گروه موسیقی از استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، فارس، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و هرمزگان برای اجرا و قضاوت نهایی انتخاب شدهاند.
وی به انتخابهای انجام شده توسط داوران در بخش تکنوازی جشنواره نیز اشاره کرد و افزود: از بین آثار دریافتی، هفت تکنواز در بخش مضرابی، ۶ اثر در بخش مقام خوانی و ۶ تکنواز در بخش سازهای بادی توانستهاند به مرحله نهایی و رقابتی جشنواره راه یابند.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره جشنواره موسیقی مناطق زاگرس نشین قرار بود پس از ۲ سال تعطیلی، ابتدا در خرداد امسال با اجرای صحنهای گروهها و تکنوازان برگزیده در فرهنگسرای شهرستان بروجن به اجرا گذاشته شود که برگزاری آن به دلیل شرایط کرونا به ۲۹ آبان تا یکم آذر موکول شد.
شدت یافتن دوباره کرونا و محدودیت استفاده از ظرفیت سالن ۵۰۰ نفری سالن فرهنگسرای بزرگ بروجن موجب شد تا مسوولان برای دومین مرتبه، زمان برپایی جشنواره موسیقی زاگرس نشینان را در اسفندماه برنامهریزی کنند که این بار نیز شرایط برگزاری مهیا نشد و سرانجام این جشنواره برای سومین بار به تعویق افتاد.
نخستین دوره جشنواره موسیقی مناطق زاگرس نشین در تیر ۱۳۸۶ برگزار شد و در دورههای پیشین این جشنواره هنری نیز هنرمندان و گروههای موسیقی از استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، فارس، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، هرمزگان، همدان، مرکزی، زنجان، و کرمان حضور داشتند.
برگزاری هفته فیلم و عکس چهارمحال و بختیاری در گرو بهبود شرایط کرونا
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری همچنین درباره زمان برگزاری هفته فیلم و عکس استان گفت: برگزاری این برنامه فرهنگی نیز در حال حاضر به دلیل قرار گرفتن استان در وضعیت قرمز کرونایی به صلاح نیست و امید میرود با بهبود شرایط، زمینه مناسبتری برای حضور سالم و پر شور هنرمندان و علاقهمندان در این برنامه فراهم شود.
فرجی استقبال عمومی از برگزاری جشنوارهها و برنامههای فرهنگی در استان را مطلوب دانست و افزود: در بهمن امسال یک هزار و ۸۰۰ نفر در چهارمحال و بختیاری به تماشای فیلمهای جشنواره فجر نشستند.
وی تصریح کرد: تعیین ظرفیت ۱۵ درصدی سالنهای سینمایی در زمان نمایش فیلمهای فجر به منظور کاهش درصد ابتلا به کرونا موجب شد تا عدهای از مراجعهکنندگان به سالنها به ویژه پردیس سینمایی بهمن در مرکز شهرکرد با تکمیل ظرفیت رو به رو شوند و نارضایتیهایی در این باره نیز شکل گرفت که با توجه به اولویت اجرای محدودیتها تلاش شد مراجعه علاقهمندان به سه سالن در نظر گرفته شده با اطلاعرسانی به موقع به نوعی ساماندهی شود.
فرجی در ادامه به آغاز نمایش سیار تعدادی از فیلمهای چهلمین جشنواره فیلم فجر در مناطق بدون سینمای استان اشاره کرد و یادآور شد: تاکنون این فیلمها در سه منطقه شهرستان لردگان به نمایش گذاشته شده است و برنامهریزی برای اجرا در دیگر مناطق نیز ادامه دارد.
وی افزود: ۴۰ روستا و منطقه بدون سینمای استان برای نمایش فیلمهای جشنواره فجر در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا، در بهمن امسال ۱۶ فیلم از مجموع ۲۲ فیلم حاضر در بخش مسابقه چهلمین جشنواره فیلم فجر در سالن سینمایی اندیشه در فرهنگسرای شهرکرد و سالنهای سینمای غدیر و پردیس سینمایی بهمن این شهر به نمایش گذاشته شد.