حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ملکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار امیدواری کرد که تصمیمات شانزدهمین سفر دولت مردمی سیزدهم به گلستان به رفع چالشها و کمبودهای بخش های مختلف فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی منطقه منجر بشود.
وی در بخش دیگری خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت صادراتی این استان مرزی برای تقویت ارتباطات با کشورهای همسایه و تولید محصولات مورد نیاز آنها این استان شمالی نیازمند اولویت قراردادن بستر صادرات حمل و نقل ریلی و جاده ای و حمایت دولت سیزدهم است.
ملکی یادآور شد : سرمایه گذاری و تاسیس صنایع تبدیلی در گلستان یکی از ضروریت ها برای صادرات گسترده، ایجاد اشتغال و ثروت است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان تصریح کرد: انبوه پروژه های نیمه تمام گلستان هم از معضلاتی است که باید یکبار تصمیم جدی و همیشگی برای حمایت و بهره برداری آن ها گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که گلستان جز استان های صنعتی نبوده و اشتغال در آن بیشتر مبتنی بر کشاورزی است به یقین اهمیت و اولویت قراردادن به بخش کشاورزی در ابعاد مختلفی از جمله اشتغال، مکانیزه کردن، هدفمندکردن محصولات باید مورد توجه جدی دولت برای تغییر آینده گلستان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: حل مشکل آب آشامیدنی روستاهای استان نیازمند تدابیر و راهکارهای لازم دولت سیزدهم است و چنانچه برنامه ریزی برای تقویت و تامین آب شهرها و روستا صورت نگیرد مشکلات بزرگ و جدی در آینده نزدیک خواهیم داشت.
ملکی اظهارداشت: تامین آب آشامیدنی استان نیازمند سرمایه گذاری بالایی بوده که از توان مالی استان خارج و باید جز اولویت های حمایتی مسوولان کشوری قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: برخی از مسئولان در دولت های قبلی مصوباتی داشته که اجرایی نشد که امیدواریم دولت سیزدهم با توجه به توانایی ها و بررسی های خود در سفر به گلستان در فاصله کوتاهی مصوبات خود را اجرایی کنند که به یقین منجر به امیدآفرینی در جامعه استان خواهد شد.
رییس جمهور به همراه شماری از وزرا روز جمعه در قالب شانزدهمین سفر استانی دولت سیزدهم به استان گلستان سفر می کند.