کرمانشاه- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در سال‌های اخیر در خصوص تجهیز و بهسازی فضای فیزیکی اورژانس بیمارستانی در استان اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.

به گزارش ایرنا، دکتر «بهمن روشنی» روز شنبه در ششمین جلسه کارگروه راهبردی ارتقاء خدمات اورژانس بیمارستانی افزود: در این کارگروه، اصلاح ساختار فیزیکی نیازهای تجهیزاتی و پرسنلی و همچنین مسایل و مشکلات اورژانس های بیمارستانی بررسی شد.

وی با بیان اینکه اورژانس جدید بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه امسال به بهره‌برداری رسید، گفت: اورژانس بیمارستان های امام علی (ع) و دکتر محمد کرمانشاهی نیز وضعیت مطلوبی دارد.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: همچنین بهسازی و بازسازی بخش اورژانس بیمارستان های معتضدی و امام خمینی (ره) در حال انجام است، اما اورژانس بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه به دلیل برخی مشکلات متوقف شده است.

وی با اعلام اینکه در برخی از شهرستان‌های استان نیز در خصوص فضای فیزیکی اورژانس با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: با جذب پرستار و کمک پرستار در سال‌های اخیر مشکلی در خصوص تامین نیروی انسانی در اوژانس های بیمارستانی نداریم اما همچنان در این خصوص کمبود وجود دارد.  

روشنی، تکمیل و بهسازی بخش ivf بیمارستان امام رضا (ع)، برآورد هزینه تجهیزات اتاق عملیات بیمارستان‌های کنگاور و جوانرود، پیاده‌سازی فرآیند الکترونیک تریاژ بخش اورژانس بیمارستان‌ها، تامین متخصص طب اورژانس برای مراکز سرپل ذهاب، کنگاور، جوانرود و سنقر، تجهیر آمبولانس‌های اورژانس را از مهمترین مصوبات این جلسه عنوان کرد.

پیگیری توسعه و بازسازی فضای فیزیکی اورژانس شهرستان‌های صحنه، هرسین، جوانرود، سرپل ذهاب و گیلانغرب و تهیه و نصب سیستم علایم حیاتی برای ۵۰ درصد تخت های اورژانس براساس دستورالعمل جامع اورژانس بیمارستانی نیز در این نشست در دستور کار قرار گرفت.  

همچنین مقرر شد بیمارستان ثلاث باباجانی برای اعزام بیماران مطابق پروتکل اعزام بیمارستانی یا پیش بیمارستانی اقدام کند.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.