به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، تجمعی نیز در توکیو برگزار شد که طی آن معترضان خواستار اخراج روسیه از شورای امنیت سازمان ملل شدند.
از توکیو گرفته تا ورشو و لندن تا نیویورک، هزاران نفر در روزهای اخیر نسبت به حمله روسیه به اوکراین که بزرگترین بحران امنیتی در دهه های اخیر است، اعتراض کرده اند.
معترضان استرالیایی با در دست داشن نشان هایی در محکومیت اقدام روسیه، نسبت به بحران اوکراین واکنش نشان دادند.
برخی از سخنرانان از دولت اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا خواستند تحریم ها علیه مسکو را افزایش دهد و شهروندان روس را از سفر به استرالیا محروم کند و سایرین نیز از ناتو خواستند وارد این درگیری شود.
یک تجمع اعتراضی نیز در مقابل سفارت روسیه در کانبرا برگزار شد و شرکت کنندگان پلاکاردهایی با عنوان توقف جنگ در دست داشتند.
در همین حال، چند صد معترض روسی، اوکراینی و ژاپنی در مرکز توکیو تجمع کردند و در حالی که پرچم های اوکراین را حمل می کردند خواستار توقف جنگ شدند.
استرالیا و ژاپن به آمریکا، اتحادیه اروپا و کشورهای دیگر در اعمال تحریم هایی علیه سیاستمداران، شرکت ها و نخبگان روس به دلیل حمله به اوکراین پیوستند.
به دنبال حمله بامداد روز پنجشنبه (پنجم اسفند) نیروهای روسیه به اوکراین، این جنگ اکنون وارد سومین روز خود شده و همزمان با ادامه آتش جنگ، سیل واکنش های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریمهای بین المللی علیه روسیه درحال افزایش است.
روسیه اعلام کرده است عملیات این کشور در اوکراین به منزله شروع جنگ نیست بلکه اقدامی برای جلوگیری از یک جنگ در سطح جهانی است. اما بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی و آمریکا بلافاصله این اقدام روسیه را به عنوان جنگی علیه اوکراین محکوم کردند.
دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین گفت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز گذشته دستور توقف موقت جنگ برای مذاکراه با اوکراین را صادر کرد اما بعد از آنکه اوکراین حاضر به مذاکره نشد، این اقدام اوکراین باعث شد که جنگ ادامه پیدا کند.