به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی بهزیستی یزد، رضا ابهّت در دیدار با امام جمعه مهریز افزود: در سال های اخیر شیوع طلاق در این استان، شیب تندی یافته است و اگر این روند ادامه یابد، یزد که در پایین ترین رده های نرخ طلاق کشور قرار داشته است، به گروه استانهای با نرخ بالای این آسیب اجتماعی می پیوندد.
وی مدیریت آسیب های اجتماعی را محدود به یک دستگاه ندانست و گفت: اگر چه مهم ترین ارگان دولتی که در این سرفصل شرح وظیفه دارد، بهزیستی است اما ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی در حوزه فعالیت سایر نهادها و دستگاه ها قرار دارد و در سایه همکاری بخش های مختلف می توان آسیب های اجتماعی را مدیریت کرد.
ابهت گفت: پدیده هایی مانند دختران فراری، طلاق، زنان تحت خشونت و اعتیاد بخشی از آسیب های اجتماعی جامعه است، نپرداختن با این مشکلات باعث کاهش آنها نمی شود.
این مسئول همچنین اظهار داشت: ۱۲هزار و ۷۰۰ نفر با معلولیت جسمی حرکتی، ۵ هزار و ۵۰۰ نفر با معلولیت بینایی، ۴هزار و۵۰۰ نفر با معلولیت شنوایی، ۳ هزار و ۷۰۰ نفر با معلولیت گفتاری، ۴۷۰۰ نفر با معلولیت ذهنی، ۶۷۰ نفر با معلولیت نخاعی و ۳۷۰۰ بیمار روانی مزمن زیرپوشش خدمات بهزیستی هستند که تمام امورات آن ها اعم از حمایت، درمان و بازتوانی، اشتغال، مسکن بر عهده این سازمان است.
وی فرسودگی شغلی کارکنان بهزیستی را از مشکلات این سازمان عنوان کرد و گفت: این فرسودگی بواسطه مواجه با مشکلات و آسیب های جامعه هدف باعث شده توان و انگیزه از پرسنل بهزیستی تحلیل برود.
امام جمعه مهریز نیز با بیان اینکه خدمات بهزیستی علاوه بر خدمت کار ثواب است، اظهار داشت: کار در بهزیستی خدمت به خلق ضعیف خدا و کسانی است که معلولیت های مختلف دارند و چشم امید آنها به نهادهای حمایتی است.
حجت الاسلام عبدالرضا محی الدینی افزود: برخی از نظر روحی و روانی آسیب دیده اند که این نیاز به صبر و اخلاق نیکوی وسیعی برای سر و کار داشتن با آن هاست و بخشی از مراجعه به دفتر امام جمعه در ارتباط با مشکلات معیشت و فقراست.
امام جمعه مهریز تصریح کرد: بسیاری از خانواده ها در هزینه اولیه خود مانده اند در بحث های پزشکی نیز هزینه ها چندین برابر است و لازم است خیّرین پای کار بیایند و نهادهایی مثل بهزیستی را تقویت کنند.
وی مرکز سالمندان مهریز را نمونه خوب مشارکت خیّرین دانست و اظهار داشت: باید فرهنگ سازی شود خیّرین به سمت نیازهای روز جامعه روند.