به گزارش ایرنا، «محمدعلی الحوثی» در پی تمدید تحریم تسلیحاتی انصارالله توسط شورای امنیت سازمان ملل نوشت که اگر هدف، عدالت باشد و نه ثروت؛ ارتکاب جنایات جنگی، تروریسم، محاصره و هدف قرار دادن عمدی یمن توسط کشورهای متجاوز آمریکا، انگلیس، عربستان و امارات، معیاری است که آنها را وادار به ممنوعیت ارسال سلاحهایشان میکند.
او اضافه کرد: پس از آنکه آمریکا، انگلیس و دیگران از خرید سلاحهایشان توسط کشورهای حاشیه خلیج فارس مطمئن شدند، این سلاحها را در حمله به یمن برای اثربخشی آن در کشتار کودکان یمنی آزمایش میکنند. همان گونه که در فلسطین هم این را انجام میدهند، فلسطینیها را از سلاح محروم کرده و آن را در اختیار رژیمی که جنایات جنگی مرتکب می شود، قرار میدهند.
الحوثی اضافه کرد: به طور معمول با ممنوعیت استفاده از سلاح، هیچ معامله خریدی برای مواد غذایی وجود ندارد. و در زمان حاضر، یمن سلاح جدیدی دارد که قبلا آن را نداشت و این به لطف خدا و جهاد یمنیهای شجاع و نیز شکست ائتلاف آمریکایی، انگلیسی-، سعودی، اماراتی و متحدان نظامی آن میسر شده است.
قطعنامه تمدید تحریم انصارالله یمن روز دوشنبه با حمایت امارات متحده عربی که بخشی از ائتلاف عربی است با ۱۱ رای موافق و ۴ رای ممتنع به تصویب رسید. روسیه و چین به این قطعنامه رای مثبت دادند.
امارات تاکنون در دو نشست شورای امنیت سازمان ملل یکی در مورد تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه روسیه و دیگری رای به تشکیل جلسه اضطراری و فوری مجمع عمومی سازمان ملل برای رسیدگی به بحران اوکراین، رای ممتنع داده است.
بر اساس قطعنامهای که دوشنبه در شورای امنیت به تصویب رسید، تمام گروه انصارالله شامل تحریمهای تسلیحاتی میشوند. در قطعنامه سال ۲۰۱۵ تعدادی از رهبران این گروه شامل این تحریمها بودند.
دیپلماتها و کارشناسان میگویند هدف قرار دادن انصارالله بیطرفی سازمان ملل را به خطر میاندازد.
امارات متحده عربی این درخواست را پس از آن ارائه کرد که ارتش یمن در سال جاری مسئولیت چندین حمله با پهپاد و موشک به تأسیسات غیرنظامی در امارات را در پاسخ به تجاوزهای ابوظبی بر عهده گرفت.
چندی پیش امارات در پی دفاع و مقاومت ارتش یمن در برابر حملات امارات، از شورای امنیت سازمان ملل خواست نشستی فوق العاده در این باره تشکیل دهد.
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گستردهای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهیهای سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار دادهاند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بیسابقه است، روبه رو هستند.