تهران - ایرنا - رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: همه افرادی که توان جسمی برای انجام اهدای خون را دارند، با این عمل خیرخواهانه به نجات جان چند بیمار کمک کنند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از انتقال خون استان تهران، ولی اسماعیلی که با حضور در مرکز اهدای خون وصال شیرازی، به یاری بیماران نیازمند به خون شتافته بود، افزود: اهدای خون برای نجات جان ارزشمند است و با توجه به شیوع کرونا و روزهای پایانی سال، آمار مشارکت مردم برای این کار انسان دوستانه کاهش پیدا کرده است و همه افرادی که توان جسمی برای انجام اهدای خون را دارند، درخواست می کنم که با این عمل خیرخواهانه به نجات جان چند بیمار کمک کنند.

وی ادامه داد: نزدیک بودن به بهار و شروع سال جدید و همچنین ایام ماه مبارک رمضان، بهانه بسیار خوبی است تا مردم مهربان و نوعدوست ایران در سراسر کشور به فکر بیماران باشند و با نذرخون، یک بار دیگر صحنه هایی نابی از صفا و همدلی را به منصه ظهور بگذارند.

به گزارش ایرنا، خون یک ماده حیاتی است و تاکنون جایگزینی برای آن نیامده و علاوه بر مصدومان حوادث رانندگی، بیمارانی که اعمال جراحی دارند، مادران در حین زایمان و بیماران سرطانی از نیازمندان به خون هستند  همچنین برخی از افراد مانند مبتلایان تالاسمی از مصرف کنندگان همیشگی خون محسوب می‌شوند و لازم است که اهدای خون توسط هموطنان به صورت همیشگی و مستمر باشد.

حداقل سن قابل قبول برای اهدای خون ۱۸ سال تمام و حداکثر سن ۶۰ سال تمام است همچنین حداکثر سن برای اولین اهدای خون ۶۰ سال است و برای دفعات بعدی، سن اهداکننده مستمر (با سابقه حداقل ۲ بار اهدای خون در سال) حداکثر ۶۵ سال است.

بر اساس اعلام مسوولان سازمان انتقال خون، احتمال انتقال کرونا چه از طریق اهدای خون و چه از طریق دریافت خون و فراورده‌های آن به هیچ وجه وجود ندارد بنابراین اهداکنندگان با اطمینان خاطر به مراکز انتقال خون مراجعه و خون اهدا کنند.