همدان- ایرنا- استاندار همدان با تاکید بر ضرورت استفاده از تمامی مفاد بیانیه گام دوم انقلاب در سند شورای فرهنگ عمومی استان گفت: برنامه‌های این سند باید مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب باشد.

به گزارش ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی و قرآنی استان با اشاره به اینکه اقدامات بنیادین در شورای فرهنگ عمومی می‌تواند ساختارهای معیوب و فرسوده را تغییر دهد افزود: شورای فرهنگ عمومی در راستای تغییر قوانین کهنه، فرسوده و تدوین قوانین مبتنی بر اسلام و نظام قرآنی حرکت کند. 

وی ادامه داد: خروجی شورای فرهنگ عمومی استانی و کارگروه‌های آن برای شورای فرهنگ عمومی کشور، باید تصمیم‌ساز باشد و مسیر مقررات و مصوبات کهنه و دست‌ و پاگیر را تغییر دهد.

استاندار همدان یکی از مشکلات اساسیِ ساختار اقتصادی را که موجب ناکارآمدی دولت ها شده خود ساختار اقتصادی دانست و گفت: کمیته‌های زیرمجموعه شورای فرهنگ عمومی که بررسی مشکلات فرهنگی استان را بر عهده دارند باید با تلفیق علم و تجربه مسائل اساسی را احصا و در راستای آن اقدام کنند.

قاسمی فرزاد با اشاره به شناسایی پنج مساله اساسی فرهنگی استان، بر ضرورت استفاده از ظرفیت کمیته‌های زیرمجموعه ستاد شورای فرهنگ عمومی در راستای حل و فصل آن‌ها تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات ساختاری توسط بهترین افراد نیز حل نخواهد شد و باید به صورت مبنایی برای مشکلات ساختار اقتصادی چاره جویی کرد.

استاندار همدان درمان ساختار اداری و دولتی ناکارآمد را کوچک‌سازی دولت دانست و افزود: بسیاری از اقداماتی که در ساختار اداری توسط دولت انجام می‌شود باید به صورت برون‌سپاری و یا واگذاری باشد. 

قاسمی فرزاد، یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی را توجه به سند قرآنی برشمرد و اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید طبق شرح وظایف در این موضوع مشارکت عمومی داشته باشند.

وی با بیان اینکه ثقل سند قرآنی استان تقویت و توجه به تشکل‌های مردمی است افزود: تقویت تشکل‌های مردمی در اولویت است که با همکاری و همراهی اداره اوقاف می‌توان در راستای تقویت تشکل‌های مردمی اقدام کرد.

استاندار همدان با اشاره به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان پیشنهاد داد که مراسم های قرآنی و معرفت افزایی در این ماه پر نور، در حسینیه حضرت امام(ره) شهر همدان و دیگر شهرهای استان برگزار شود.

قاسمی فرزاد خاطرنشان کرد: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با بهار طبیعت، جذب نسل جوان در محافل قرآنی و آشنایی با آوای قرآنی در این ماه ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه برگزاری جلسات قرآنی از جمله سنت‌های حَسَنه‌ای است که از گذشتگان به یادگار مانده و باید در حفظ آن کوشید خاطرنشان کرد: صدا و سیمای مرکز استان نیز می‌تواند مراسم قرآنی ماه مبارک رمضان را به صورت گسترده برای مردم استان پخش کند.